Myrthe Stapper: slaaptips voor baby’s en kinderen

Myrthe Stapper is de derde kennispartner die ons helpt met haar kennis en ervaring. Myrthe werkt als gecertificeerd kinderslaapcoach en weet álles over slaapproblemen en het oplossen hiervan bij baby’s en kinderen. Myrthe schreef onder andere ‘Het baby slaapboek’ en is oprichter van slaaptipsvoorbaby’s. Het online platform voor meer (nacht)rust voor ouders en baby’s.

Wat is een kinderslaapcoach?

Een kinderslaapcoach is gespecialiseerd in het slaapgedrag van baby’s en (jonge) kinderen. Denk hierbij aan een dreumes, peuter en kleuter. Maar baby’s en kleine kinderen die slapen toch juist heel veel? Het klopt dat ze meer slaap nodig hebben dan volwassenen, maar vaak is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Heel veel baby’s en jonge kinderen hebben problemen met (door)slapen of zelfstandig slapen. Een kinderslaapcoach helpt ouders hierbij. Dit gebeurt aan verschillende methodes van slaaptraining en het bijbrengen van kennis over het slaapgedrag van baby’s en jonge kinderen.

Wanneer schakel je een kinderslaapcoach in?

Een kinderslaapcoach of baby slaapcoach schakel je in wanneer jij als ouder denkt dat het je kan helpen om je baby of kind beter te laten slapen. De ene ouder vindt dat al fijn als het kind twee weken niet goed slaapt en de andere ouder schakelt misschien pas na twee jaar hulp in. Alles is goed. Het belangrijkste is dat een kinderslaapcoach je kan helpen op het moment dat je kind of baby problemen heeft met slapen die je zelf niet opgelost krijgt.

Hoe helpt kinderslaapcoach Myrthe Stapper bij het beter slapen van je kind?

De kinderslaapcoaches van Slaaptipsvoorbaby van Myrthe Stapper zijn jouw eerste hulp bij slaapstruggles. Op verschillende manieren helpen zij om het slapen van je kindje te verbeteren. De grootste winst? Een uitgerust gezin waarbij kind en ouder(s) weer goed slapen. Hoe de slaapcoaches helpen:

  • Je gaat zelf aan de slag met digitale producten. Denk hierbij aan een slaapgids of een masterclass.
  • Je krijgt persoonlijk advies op maat door middel van een slaapconsult of een slaaptraject. Dit kan telefonisch of persoonlijk.

Slaaptips voor baby en kinderen van kinderslaapcoach Myrthe Stapper

Slapen voor en ook met kleine kids, dat kán een hele uitdaging zijn. Over dit onderwerp valt dan ook nog héél veel te leren. Myrthe deelt haar tips en kennis met Beter Bed en dus jou op verschillende manieren. Een daarvan zijn haar blogartikelen op beterbed.nl./blog. Ze schrijft over onderwerpen als: hoeveel slaap heeft een kind nodig, hoe werkt de biologisch klok bij kinderen en welke wakkertijden je baby nodig heeft.

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.