Solden bij Beter Bed, nu met 10% éxtra korting

Van 3 januari t/m 31 januari profiteer je van de Solden bij Beter Bed! De spelregels zijn heel simpel: je ontvangt 21% tot 40% korting op alles*. En tijdelijk ontvang je 10% éxtra korting bovenop de Solden!

Hoe werkt het? 

  1. Voeg de producten van je keuze toe aan je winkelmandje. 
  2. Vul bij het veld kortingscode de code "solden10" in. Je korting wordt automatisch berekend over de producten uit de Solden actie. 
  3. Rond je bestelling af. 

Tijdens de Solden zijn er onder andere speciale steraanbiedingen:

Daarnaast profiteer je óók van:

 

*M.u.v. de merken Emma, M line, Wave, Matzzy en Beka

Let op voor nepacties

Regelmatig zijn er winacties in omloop die u kunt tegenkomen via Facebook, e-mail, websites, Whatsapp of SMS die zogenaamd van Beter Bed zijn. Hierin worden cadeaubonnen of grote kortingen aangeboden in ruil voor het achterlaten van uw gegevens.

Hoe herkent u een nepactie?

  • U wordt verzocht om op een link te klikken die niet uitkomt op de website van Beter Bed. Als u met uw muis over de link beweegt, dan ziet u dat de link niet begint met www.beterbed.be
  • Het bericht lijkt op een bericht van Beter Bed, maar is niet door Beter Bed verzonden. Eindigt dus niet op @beterbed.be.
  • Er komen vaak schrijffouten voor in het bericht.
  • Twijfelt u of de actie die u tegenkomt wel van Beter Bed afkomstig is? Raadpleeg dan deze pagina of neem even contact met onze klantenservice op.