Koppelverkoop, tot wel 40% korting op heel veel artikelen!

Terug naar het overzicht

schuifdeurkast Timberstyle

649.-

Levertijd: 9 tot 10 weken Uitleg

Industrieel, robuust ontwerp

Héél veel opbergruimte

In diverse afmetingen verkrijgbaar

Met schuifdeurkast Timberstyle haal je naast een prachtig industrieel ontwerp ook héél veel opbergruimte in je slaapkamer. De mooie kast in een steigerhouten look, heeft twee zwevende schuifdeuren en donkergrijze zijkanten. De indeling van de kast bestaat uit twee legplanken en een hanggedeelte met twee roedes. De rechterdeur heeft over het gehele oppervlakte een spiegel.

Deze schuifdeurkast is verkrijgbaar in diverse afmetingen zodat je deze uitstekend in zowel een kleine als een grotere slaapkamer kunt plaatsen.

Complete slaapkamer
Combineer Schuifdeurkast Timberstyle eenvoudig met de andere slaapkamerproducten uit de Timberstyle collectie. Zo maak je de industriële look in je slaapkamer helemaal compleet met meubels die perfect op elkaar zijn afgestemd.

Collectie Timberstyle
Met een Timberstyle slaapkamermeubel breng je een stoer, industrieel en sfeervol ontwerp in je slaapkamer. De bedden zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en perfect te combineren met de andere meubelen zoals nachtkastjes, tv kastjes, garderobekasten met schuifdeuren in verschillende afmetingen en indelingen, bureau, lp kast én de wandkast. De nachtkastjes en lp kast zijn alleen in de winkels verkrijgbaar.

Onderhoud
Natuurlijk wil je dat je nieuwe schuifdeurkast zolang mogelijk meegaat. Zet het daarom altijd volgens de instructies in elkaar, zodat deze goed stevig staat. Houd de kast eenvoudig schoon, door deze af en toe af te nemen met een vochtige doek.

Artikelnummer 1030521
Merk Beter Bed Basic
Aantal deuren 2
Spiegeldeur Ja
Type deur schuifdeur

Breedte 151 cm
Hoogte 223 cm
Geschikt voor maten 151x223 cm
Diepte 69 cm
Breedte kastdelen 75
Maat 151 x 223 x 69 cm

Kleur grijs
Kastverdeling per kastdeel roedes en legplanken

Materiaal spaanplaat/MDF

Onderhoud afnemen met een vochtig doekje
Garantie 2 jaar garantie volgens CBW voorwaarden
Montage montage niet inbegrepen
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply