Emma Original matras tijdelijk 1+1 gratis! De laatste week Solden duurt nog...

3 : 4 : 57
44
Terug naar het overzicht

pocketveermatras BEKA Viscogel 500

Maattabel

Maattabel

Eenpersoons

70 x 200/210/220 cm
80 x 200/210/220 cm
90 x 200/210/220 cm
100 x 200/210/220 cm

Twijfelaar

120 x 200/210/220 cm

Tweepersoons

140 x 200/210/220 cm
160 x 200/210/220 cm
180 x 200/210/220 cm
200 x 200/210/220 cm

1099.- 549.50

Levertijd: 7 dagen Uitleg

Drukverlagend medium stevig comfort

Goede ondersteuning met 400 veren per m2

Goed ventilerend slaapklimaat

Dit 25 cm hoog en comfortabel pocketveermatras BEKA Viscogel 500 kent wel 7 comfortzones en een veerkrachtige comfortlaag van viscogel. Hiermee geniet jij iedere nacht van heerlijk comfort. Het matras heeft een medium stevige hardheid en geeft goede ondersteuning. Het matras is geschikt voor zowel de rug- zij- en buikslaper.

Hoe ligt het pocketveermatras BEKA Viscogel 500?
Met dit matras geniet je van goed en passend ligcomfort. De kern van het matras bestaat uit 400 8-slags pocketveren per m2 die je lichaam allemaal afzonderlijk ondersteunen. Met 7 heerlijke comfortzones veert het matras bij je hoofd en nek, schouders, taille en heupen verder in, waardoor jij altijd in de beste houding ligt tijdens het slapen. Dit betekent dat jouw lichaam zo optimaal mogelijk uit kan rusten en dat is precies wat je nodig hebt. Het matras heeft aan twee zijden een 2,5 cm dikke afdeklaag van comfortabel, viscogel (traagschuim voorzien van Gelparels). Het viscogel vormt zich perfect naar je lichaam waardoor je geen drukpunten ervaart. Het matras is geschikt voor personen tot 120 kg en voor de volgende bedbodems: lattenbodem met minimaal 28 latten, spiraalbodem, schotelbodem, inzetboxspring/boxspring, vlavro bodems (plaat met gaten) en elektrisch verstelbare bodems.

Goede ventilatie en vochtregulatie
Dankzij de pocketveringkern heeft dit pocketveermatras BEKA viscogel 500 standaard een open structuur en geniet jij van goede ventilatie én vochtregulatie. De tijk (matrashoes) is tweezijdig doorgestikt met 400 gram per m2 aan Climatwatt vulling en voorzien van speciale 3D ventilatieboorden voor een nog betere doorluchting. De tijk is ook behandeld tegen huisstofmijt en voorzien van Intence dat zorgt voor het ontladen van energie. Kortom, met dit matras ervaar jij iedere nacht drukverlagende ondersteuning, goed comfort en een superfris slaapklimaat.

Hoe onderhoud ik dit matras?
We adviseren je om dit matras 1x per maand te keren en om te draaien. Zo profiteer je zo lang mogelijk van de goede ondersteuning, omdat je dan niet iedere nacht dezelfde delen belast en de druk mooi verdeelt. Het matras heeft hiervoor handige lussen. Gebruik een molton en een antislip-dek voor de bescherming van je matras. Dit matras kun je het beste chemisch laten reinigen.

Artikelnummer 437656
Merk Beka
Anti allergie Ja
Slaaphouding rug, zij, buik

Hoogte 25 cm
Gewichtsklasse tot 80 kg
Breedte 90 cm
Lengte 200 cm
Maatvoering Eenpersoons

Hardheid medium
Comfortzones 7
Drukverlagend 4
Aantal slagen per veer 8

Type matras pocketvering
Weerszijde beslaapbaar Ja
Soort kern pocketveer
Ventilatie kern door de open structuur van de pocketveren optimale ventilatie
Materiaal tijk 100 % polyester
Ondersteuning 3
Ventilatie en vochtregulatie 3
Vormend naar het lichaam 3
Afdeklaag dikte Viscogel 2,5 cm
Aantal veren per m2 Matrassen 400

Ventilatie tijk 3D ventilatie boord
Handvatten Ja
Tijk afritsbaar Nee
Comfortlaag tijk tweezijdig doorgestikt met 400 g/m² Climawatt vulling

Geschikt voor de volgende bedbodems lattenbodem met min. 28 latten, spiraalbodem, schotelbodem, inzetboxspring/boxspring, pocketspring bodem, vlavro (plaat met gaten)
Geschikt voor verstelbare bedbodem Ja

Garantie 5 jaar volgens Beter Bed voorwaarden
Duurzaamheid 4
Onderhoud 1x per maand keren en draaien;molton en anti-slipdek gebruiken;chemisch reinigen

Pocketvering matrassen

Heb je het snel warm of transpireer je veel in bed? Kies dan voor een pocketvering matras. Dit type matras staat bekend om zijn goede vochtregulerende en ventilerende eigenschappen. Je lichaam wordt goed ondersteund, waardoor je minder kans hebt om wakker te worden in de nacht. Dat wordt genieten van een heerlijke, ongestoorde nachtrust!

Kenmerken van een pocketveer matras:

Comfortabel slapen
Voor optimaal comfort zijn de veren in comfortzones verdeeld. Dit zijn zones die bepaalde delen van je lichaam de juiste ondersteuning geven, zodat je ruggengraat haar natuurlijke kromming behoudt. Ook het soort afdeklaag en de tijk (hoes) zijn bepalend voor het comfort. Er zijn verschillende soorten afdeklagen met elk andere eigenschappen. Zo is koudschuim in de regel goed ventilerend en relatief stevig, traagschuim wat zachter en iets warmer en gel iets soepeler en ademend.

Ondersteuning voor perfecte lichaamshouding
Je krijgt gedetailleerde ondersteuning door honderden veertjes per m2 die onafhankelijk van elkaar bewegen. Hoe meer veren, hoe comfortabeler het matras en hoe beter de ondersteuning.

Vochtregulatie
Dankzij de open structuur van het matras profiteer je van uitstekende vochtregulatie en ventilatie.

Ventilatie
Een pocketveermatras ventileert doorgaans beter dan een schuimmatras. Pocketvering is dan ook ideaal voor als je het snel warm hebt in bed en/of veel transpireert.

Veelgestelde vragen over pocketveer matrassen

Omdat de binnenkant van het matras bestaat uit stalen veren die verpakt zijn in zakjes, oftewel “pockets”.

Tijdens je zoektocht naar een pocketveermatras is het je misschien opgevallen dat je verschillende aantallen veren tegenkomt, bijvoorbeeld 300, 350 of 500. Deze getallen betekenen het aantal veren per vierkante meter. Een matras met het getal 300 heeft dus 300 veren per vierkante meter.

Over het algemeen kun je stellen dat: een pocketveringmatras met 300 veren per vierkante meter een standaard medium pocketveer is. Dit matras wordt aangeraden voor mensen met een gewicht tot 80/85 kg.

Boven dit gewicht kun je het beste kiezen voor een stevige pocketvering matras met 500 veren met vierkante meter. Hoe meer veren per vierkante meter in de matras zitten, hoe beter je lichaamsgewicht wordt verdeeld.

Het aantal veren wat je nodig hebt is afhankelijk van je gewicht. Over het algemeen geldt dat je bij een gewicht tot 85 kilogram voldoende ondersteuning hebt van een matras met 300 veren per m2. Ben je zwaarder? Dan kun je beter kiezen voor een hoger aantal veren per m2.

Je ziet in de productomschrijving vaak het aantal slagen per veer. Dit zegt iets over de hoogte van de pocketveer. Bij een 5-slags veer kun je als het ware 5 rijtjes tellen als je de veer van opzij bekijkt. Hoe meer slagen, hoe groter het comfort.

Een pocketveermatras zorgt voor optimale ventilatie, dit is fijn wanneer je snel transpireert of wanneer je het snel warm hebt in bed. 

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply