Shop met tot wel 50% korting tijdens de Solden!

Terug naar het overzicht

speelgordijn Safari

131.-

Levertijd: 2 tot 4 weken Uitleg

Garandeert uren speelplezier

geschikt voor alle halfhoogslapers van Flexa

Perfect combineerbaar met alle andere meubelen uit de Flexa Safari-collectie

Tover je kinderslaapkamer om tot een tropische safari met speelgordijn Safari uit de Flexa Safari-collectie! Dit speelgordijn Safari is geschikt voor alle halfhoogslapers van FLEXA en bestaat uit drie delen voor hoofd- of voeteneind en de lange zijde van het bed. Bevestig het gordijn eenvoudig met klittenband aan de halfhoogslaper en in mum van tijd maak je een leuke speeltent voor je kind. Naast dat het goed is voor de ontwikkeling van je kind, stimuleert het ook de fantasie. Garandeert uren speelplezier! Dit speelgordijn heeft het gezondheidskeurmerk STANDAARD 100 door OEKOTEX.
Heb je een verhoogde halfhoogslaper? Uit dezelfde FLEXA Safari-collectie zijn verlengstukken verkrijgbaar om het speelgordijn passend te maken!

Onderhoud
Het speelgordijn is wasbaar op 40ºC.

FLEXA Safari-collectie
Het speelgoedgordijn is een onderdeel uit de FLEXA Safari-collectie en breid je hierdoor heel simpel uit met de andere producten uit de collectie. Alle producten van FLEXA Safari hebben een mooi, strak Scandinavisch design dat echt tot leven komt in iedere kinderkamer. De collectie is gemaakt van het mooiste massieve eikenhout en wit MDF, dat past in ieder interieur!

Artikelnummer 1052234
Merk Flexa

Breedte 110 cm
Hoogte 77 cm
Diepte 1 cm

Kleur multi

Materiaal stof

Onderhoud afnemen met een vochtig doekje
Garantie 2 jaar garantie volgens CBW voorwaarden
Montage montage niet inbegrepen
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply