Koppelverkoop, tot wel 40% korting op heel veel artikelen!

175.-

Levertijd: 9 tot 10 weken Uitleg

Leuke speelkeuken

perfect in iedere kinder- en woonkamer

Leuk te combineren met alle andere meubelen uit de Flexa Toys-collectie

Op zoek naar een speelkeuken waar je kind fijn kan spelen? Dan is de keuken Toys uit de FLEXA Toys-collectie perfect! Het keukentje heeft maar liefst 4 kookplaten, een oven met kunststof raam, een stalen gootsteen met kraan en een keukenkastje met een gordijn van 100% katoen. De donker roze kinderkeuken is gemaakt van hoogwaardig berkenhout, multiplex en MDF. Door het gebruik van zachte Scandinavische kleuren staat de keuken perfect in iedere kinder- en woonkamer.

Ook is deze keuken eenvoudig uit te breiden met bijvoorbeeld een servies of kookshort uit de FLEXA Toys-collectie. Daarnaast past deze perfect onder alle FLEXA halfhoogslapers. Al het speelgoed uit de FLEXA Toys-collectie hebben gladde en ronde randen, zodat je kind zichzelf niet kan bezeren. Perfect voor vele-uren speelplezier!

Onderhoud
Houd de keuken eenvoudig stofvrij door het af en toe af te nemen met een vochtig doekje.

FLEXA Toys-collectie
De keuken is een onderdeel uit de FLEXA Toys-collectie en breid je hierdoor heel simpel uit met de andere producten uit de collectie. Alle producten van FLEXA Toys hebben een mooi, strak en tijdloos design en zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen als berkenhout, multiplex en MDF. Deze collectie brengt een glimlach op het gezicht van je kind!

Artikelnummer 1052277
Merk Flexa

Kleur roze

Materiaal berkenhout, multiplex, MDF en katoen

Onderhoud afnemen met een vochtig doekje
Garantie 2 jaar garantie volgens CBW voorwaarden
Montage montage niet inbegrepen
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply