Shop met tot wel 50% korting tijdens de Solden!

Terug naar het overzicht

nachtkast Paper

49.-

Levertijd: Morgen in huis Uitleg

100% recyclebaar en gemaakt van hergebruikt karton: superduurzaam dus!

Geleverd als eenvoudig zelfbouwpakket

Zeer stevig

Dit duurzame, 100% recyclebare nachtkastje Paper van Beter Bed x KarTent = Paper Bed is dé perfecte toevoeging aan je (kartonnen) bed. Het nachtkastje heeft een open gedeelte en een lade voor het opbergen van al je kleine losse spulletjes. Hierdoor blijft je slaapkamer lekker opgeruimd! Het nachtkastje is superlicht, stevig en kan heel gemakkelijk in elkaar worden gezet.

Meer over dit nachtkastje
Het 100% recyclebare karton is gemaakt van hergebruikt karton en FSC-gecertificeerde houtvezels. Het nachtkastje is slim verpakt, namelijk zo klein mogelijk. Transporteren is hierdoor mega efficiënt. En ook deze verpakking is gemaakt van hergebruikt karton.

Het nachtkastje blinkt uit in:
  • 100% recyclebaar en gemaakt van hergebruikt karton: superduurzaam dus!
  • Geleverd als eenvoudig zelfbouwpakket
  • Zeer licht, gemakkelijk verplaatsbaar
  • Zeer stevig
  • Inclusief lade
Maak je kartonnen slaapkamer compleet
Breid je kartonnen nachtkastje uit met de andere producten van Paper Bed zoals de kledingkast, het bed of een bijpassende lamp.

Beter Bed x KarTent = Paper Bed
Wat krijg je wanneer je onze kennis over slapen en bedden combineert met de expertise in innovatieve, recyclebare  kartonnen producten van KarTent? Paper Bed! Duurzame slaapkamerproducten gemaakt van karton. Beter Bed x KarTent = Paper Bed. Droom eindeloos.

Hoe onderhoud ik mijn kartonnen nachtkastje?
Oeps! Een vlek op je kartonnen nachtkastje? Neem het voorzichtig af met een droge of licht vochtige doek. We kunnen niet garanderen dat alle vlekken te verwijderen zijn. Maar karton kun je natuurlijk heel gemakkelijk personaliseren. Dus pak bijvoorbeeld wat verf en een kwast en maak er wat moois van!

Levering & garantie
Het nachtkastje wordt geleverd als een bouwpakket voorzien van een instructie. Het in elkaar zetten is zo gepiept! Natuurlijk zit er ook garantie op je nieuwe nachtkastje. Je vindt alle informatie over deze garantie en de levering bij het kopje ‘Goed om te weten’.

Artikelnummer 1068137
Merk Paperbed

Breedte 36 cm
Lengte 44 cm
Hoogte 51 cm
Diepte 44 cm

Uitvoering 1 lade
Kleur bruin
Aantal lades 1

Materiaal karton

Onderhoud afnemen met een vochtig doekje
Garantie 1 jaar garantie volgens CBW voorwaarden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply