Koppelverkoop, tot wel 40% korting op heel veel artikelen!

Terug naar het overzicht

molton Karlsson topper

Maattabel

Maattabel

Eenpersoons

70 x 200/210/220 cm

80 x 200/210/220 cm

90 x 200/210/220 cm

100 x 200/210/220 cm

Twijfelaar

120 x 200/210/220 cm

130 x 200/210/220 cm

Tweepersoons

140 x 200/210/220 cm

160 x 200/210/220 cm

180 x 200/210/220 cm

200 x 200/210/220 cm

29.95

Levertijd: Morgen in huis Uitleg

Perfecte pasvorm

Goede vochtopname dankzij 100% hoogwaardog katoen

Beschermt en verlengt de levensduur van je topmatras


Deze molton topper hoeslaken van het merk Kårlsson biedt extra bescherming aan je topmatras. Dit bevelen we je zeker aan, want een molton hoeslaken verlengt de levensduur van je topmatras zo aanzienlijk. Geen overbodige luxe dus! Je staat er misschien niet altijd bij stil, maar gemiddeld verlies je wel tot een halve liter vocht per nacht. Vocht dat in je hoeslaken trekt, maar zonder molton matrashoes ook voor een deel in je topmatras.

Meer over de molton
De molton is gemaakt van 100% katoen, neemt veel vocht op en werkt ventilerend. Je gebruikt de molton onder je hoeslaken en slaapt gegarandeerd fris. De molton is geschikt voor een topmatrasdikte tot XX cm en is verkrijgbaar in diverse afmetingen. Zo heb je altijd een goed passende molton voor jouw topmatras!

De voordelen op een rijtje
• Perfecte pasvorm
• Goede vochtopname dankzij 100% hoogwaardig katoen
• Verlengt de levensduur van je topmatras

Hoe houd je je molton langer mooi?
De molton is wasbaar op maximaal 40°C.

Levering & garantie
Natuurlijk zit er ook garantie op je nieuwe molton topper hoeslaken. Je vindt alle informatie over deze garantie en de levering bij het kopje ‘Goed om te weten’.

Artikelnummer 1040967
Merk Karlsson

Breedte 70 cm
Maatvoering Eenpersoons
Lengte 220 cm
Geschikt voor maten 70/80 x 200/220 cm
Voor matrasdikte tot 10 cm

Geschikt voor Topmatras

Materiaal katoen

Garantie 1 jaar garantie volgens CBW voorwaarden

Moltons & matrashoes

Een nieuw matras is vaak een flinke investering. De bescherming van je matras is dan ook erg belangrijk. Een molton is een van de elementen die zorgt voor een goede bescherming van je matras. Zo’n matrashoes beschermt je matras tegen transpiratievocht, maar ook tegen ongelukjes.

Gelaagdheid van een bed

Kenmerken van een molton & matrashoes:

Biedt bescherming
Een molton beschermt je matras tegen elk soort overmatig vocht, dus ook al tegen normaal transpiratievocht. En iedereen transpireert tijdens de nacht. 

Voor ieder matras
We hebben moltons en matrashoezen voor eenpersoonsbedden, tweepersoonsbedden en zelfs voor extra grote 220 cm lange bedden! Daarnaast kun je ook nog kiezen voor een anti huisstofmijt molton. 

Perfecte pasvorm
Alle moltons zijn rondom voorzien van elastiek zodat je ze gemakkelijk om het matras heen trekt. 

Molton voor je kussen
Transpireer je meer dan gemiddeld tijdens de nacht? Kijk dan ook eens naar onze kussenmoltons. 

Verschillende soorten
Ook voor je topmatras of splittopmatras heeft Beter Bed moltons en matrashoezen in de collectie. Met deze topper moltons zorg je ervoor dat je het gemak en het comfort van je topmatras behoudt.

Veelgestelde vragen over moltons

Naast molton en matrashoes wordt dit product ook nog wel eens een matrastijk genoemd. Alleen is de matrastijk de hoes die standaard om het matras zit. Deze tijk beschermt het matras ook al tegen vocht, maar zorgt ook voor een zacht gevoel. Matrastijken zijn meestal van katoen gemaakt. Hierdoor zijn ze heerlijk zacht en luchtig. Een molton komt dus weer over deze matrastijk heen.

De afmeting van de molton is gelijk aan de afmeting van je matras. Om de juiste maat van je molton te kiezen, meet je dus de breedte en lengte van jouw matras. Onze moltons zijn verkrijgbaar in alle afmetingen, zo vind je de perfecte molton voor jouw matras!

Een molton (matrashoes) beschermt je matras tegen elk soort overmatig vocht, dus ook al tegen normaal transpiratievocht. En iedereen transpireert tijdens de nacht. Een molton gebruik je onder het hoeslaken. Een hoeslaken is de laag die je op je molton plaatst en waar je op slaapt. Een hoeslaken geeft nog extra eigenschappen aan je slaapcomfort en zorgt daarnaast voor sfeer in jouw slaapkamer.

Voor je topmatras, of topper, wil je natuurlijk ook een goed passende molton! Kies daarom voor een speciaal topper molton. Een topper molton heeft, net als normale moltons, een elastische zijkant zodat het tijdens het slapen goed strak om je topmatras blijft zitten. Zo blijft je topmatras schoon en fris!

Kies dan voor een splittopper molton. Je gebruikt een molton voor je splittopper bij bedden of boxsprings die kunnen veranderen van ligpositie. De splittopper is namelijk bij het hoofdeinde opgesplitst. Dit zorgt ervoor dat de topper meebeweegt met jouw bed of boxspring. Handig hè!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply