Ontvang 21% BTW cadeau met code: BTWcadeau

0 : 19 : 18
51

Tempur

Unieke materialen, subliem comfort

Matrassen en kussens voor de perfecte nachtrust

Tempur Beter Bed

Meer over Tempur

Bijna alle matrassen en kussens van Tempur bestaan uit het unieke Tempur-materiaal. Dit werd in 1970 ontwikkeld door NASA voor de lancering van astronauten. Het materiaal zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de druk van je lichaam, wat je een gewichtloos gevoel geeft. De jarenlange ervaring van het merk resulteert in een collectie hoofdkussens en matrassen voor een geweldige nachtrust.


Creëer je eigen boxspring 

De boxsprings van Tempur stel je zelf samen. Ga je voor vlak of elektrisch? Met het trendy hoofdbord Stitch, Graphic, of Plain in je favoriete kleur? En met welke pootjes maak jij je boxspring af? Met Tempur kies je het helemaal zelf.

Bekijk alle combinaties


Tempur matrassen

Dankzij de unieke ruimtevaarttechnologie voelt slapen op een Tempur-matras alsof je gewichtloos bent. Het unieke materiaal werkt drukverlagend en de innovatieve combinatie van zachtheid en een perfecte ondersteuning zorgt voor een uitstekende nachtrust. 

Het materiaal past zich nauwkeurig aan de temperatuur, het gewicht en de contouren van je lichaam aan. De matrassen zijn superzacht waar je dat wenst en stevig waar je het nodig hebt. Dankzij de CoolTouch Technologie blijft de matrashoes ten slotte lekker koel.

Kies jouw perfecte matras

Tempur heeft drie matrascollecties ontwikkeld met elk verschillende eigenschappen: Original, Cloud en Sensation. 

De matrassen uit de Original-collectie zijn de stevigste uit het Tempur-aanbod. De Cloud-collectie biedt de perfecte ondersteuning met een toplaag van extra zacht materiaal. Kenmerkend voor de Sensation-collectie is de medium ondersteuning. 
Welke matras past het beste bij jou?

Bekijk alle Tempur matrassen


Tempur-hoofdkussens

Tempur kussen Original

Het juiste hoofdkussen verbetert je lichaamshouding en zo ook de kwaliteit van je nachtrust. Het Tempur-materiaal van de hoofdkussens reageert op de temperatuur van je lichaam en past zich aan de contouren van jouw lichaam aan. Deze kussens bieden dan ook een perfecte langdurige ondersteuning. Met zowel ergonomische kussens als comfortkussens vind je in deze collectie sowieso een hoofdkussen dat bij jouw slaapwensen past.

Bekijk de Tempur hoofdkussens

Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.