Onze winkels blijven geopend!

Lentevoordeel! 25% korting bij aankoop van 2 artikelen

0 : 20 : 10
1

Tempur

Unieke materialen en subliem comfort

Voor een perfecte nachtrust

Tempur Beter Bed

Meer over Tempur

Bijna de gehele collectie van bestaat uit het unieke Tempur materiaal. Dit materiaal is in 1970 ontwikkeld door NASA ten behoeve van de lancering van astronauten. Het materiaal zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de druk van je lichaam. Dat zorgt ervoor dat je je gewichtloos voelt. De jarenlange ervaring van het merk resulteert in een collectie voor een geweldige nachtrust.


Creëer je eigen boxspring 

De boxsprings van Tempur stel je zelf samen! Ga je voor vlak of elektrisch? Kies dan een van de trendy hoofdborden Stitch, Graphic of Plain en je favoriete kleur. Met welke pootjes maak je je boxspring af?

Bekijk alle combinaties


Tempur matrassen

Dankzij de unieke ruimtevaarttechnologie voelt het slapen op een Tempur matras alsof je gewichtloos bent. Tempur materiaal werkt drukverlagend en de innovatieve combinatie van zachtheid en perfecte ondersteuning zorgt voor een uitstekende nachtrust. Het materiaal reageert op de temperatuur, het gewicht en de contouren van je lichaam en past zich nauwkeurig aan je lichaam aan. De matrassen zijn super zacht waar je het wil en stevig waar je het nodig hebt. Dankzij de CoolTouch Technology blijft de matrashoes koel en geniet je van een comfortabele nachtrust.

Kies jouw perfecte matras

Tempur heeft drie matrascollecties ontwikkeld met elk verschillende eigenschappen. De matrassen uit de Original collectie zijn de stevigste uit de Tempur collectie. De Cloud collectie biedt perfecte ondersteuning met een toplaag van extra soft materiaal. Kenmerkend voor de Sensation collectie is medium ondersteuning. Welk matras past bij jou?

Bekijk alle Tempur matrassen


Kussens

Tempur kussen Original

Het juiste hoofdkussen verbetert je lichaamshouding en daarmee de kwaliteit van je nachtrust. Het Tempur materiaal van de hoofdkussens reageren op de temperatuur van je lichaam en passen zich aan de contouren van jouw lichaam aan. De hoofdkussens van Tempur bieden perfecte en langdurige ondersteuning. Met zowel ergonomische als comfortkussens vind je in deze collectie sowieso een hoofdkussen dat bij jouw slaapwensen past. 

Bekijk de Tempur hoofdkussens

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply