Onze winkels blijven geopend!

Lentevoordeel! 25% korting bij aankoop van 2 artikelen

0 : 20 : 51
57

M line

Sleep well, move better

Haal het maximale uit je nachtrust

M line Beter Bed

Meer over M line

M line helpt je het maximale uit je nachtrust te halen. Door de optimaal drukverlagende eigenschappen slaap je dieper en vaster op een bed of matras van M line. Bovendien kun je gemakkelijk draaien door de uitstekende ondersteuning en wordt je fris wakker dankzij de goede ventilatie. Het is niets voor niets dat M line aanbevolen wordt door topsporters en fysiotherapeuten. Zij zijn ervan overtuigd dat slapen op M line een snel herstel van lichaam en geest bevordert.

Boxspring M line
Edith Bosch M line Beter Bed


Edith Bosch - Oud-wereldkampioene judo

"Goed slapen en kampioen worden begint met de juiste techniek. Maar slapen is voor mij meer dan techniek. Design en uitstraling vind ik minstens zo belangrijk. M line biedt u dan ook volop keuze in design en stoffen. Maar wat u ook kiest, u weet en voelt dat het ook van binnen altijd goed zit."


 

M line Slow Motion 8

M line matrassen

De matrassen van M line hebben een unieke samenstelling. Ze zijn onder andere gemaakt van een innovatief visco-elastisch schuim met infused Slow Motion Gel (iSM-Gel). Het visco-elastisch M line schuim vormt zich perfect naar je lichaam en de open celstructuur zorgt voor uitstekende ventilatie. Hierdoor zorgen M line matrassen voor een uitstekende ondersteuning, voortreffelijke drukverdeling en een goede ventilatie tijdens je slaap.

Bekijk M line matrassen


 

M line kussen

M line kussens

Het juiste hoofdkussen is van belang om rug- en nekklachten te voorkomen. De vorm en hoogte van je kussen spelen hierbij een grote rol en zorgen voor een goede slaaphouding.

De kussens van M line zijn gemaakt van visco-elastisch schuim, waardoor het hoofdkussens zich naar je lichaam vormt. Daarnaast staan de kussens bekend om de uitstekende ventilatie en hygiëne voor een perfecte nachtrust. 

Bekijk alle M line kussens


 

Bedden van M line

Met de Multi Motion bedden introduceert M line een nieuwe collectie. De bedden zijn ontworpen op basis van die nieuwste ontwikkelingen op het gebied van techniek en constructie. Maar ook in het design zijn de laatste trends gevolgd. Je kunt de Multi Motion samenstellen naar jouw wensen, met verschillende opties en accessoires.

Zo ben je verzekerd van uitstekende kwaliteit én een mooie look. De Multi Motion biedt je dé oplossing voor een goede nachtrust.

Bekijk alle M line bedden


Boxspring Intense Energy vlak met Slow Motion 4 matrassen

Deze vlakke M line Intense boxspring in combinatie met Slow Motion matras 4 heeft een prachtige klassieke uitstraling, maar van binnen is deze boxspring hypermodern. Net als het matras is de boxspring Intense namelijk uitgerust met de hybride combinatie van pocketveren en visco-elastisch schuim. Dat maakt de Intense tot een box die optimaal samenwerkt met het matras. Ze vormen samen een team met intensieve drukverlagende, ondersteunende en ventilerende eigenschappen. Daardoor neemt je lichaam een optimale slaaphouding aan en geniet je van een weldadige nachtrust. Dankzij dit matras wordt jelichaam op de best mogelijke manier ondersteund dankzij speciale schokdempers ter hoogte van de heupen. In combinatie met de 7 comfortzones bij schouders, onderrug en heupen zorgt dit ervoor dat je elke dag uitgerust wakker wordt. Dit M line matras werkt drukverlagend, mede dankzij het innovatieve schuim waar het matras uit is opgebouwd.

Bekijk deze boxspring

Bekijk alle M line boxsprings

M line boxspring Intense Energy
M line boxspring Intense Energy
M line boxspring Intense Energy
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply