Boxspring Cisano

Vernieuwd model

Shop nu

Beter Bed | Basic

Een slimme keus

Je zoekt een mooi bed, prima matras of basic meubel, en je wilt niet te veel uitgeven. En dat begrijpen we bij Beter Bed. In onze Basic collectie vind je namelijk vertrouwde kwaliteit voor ongekend lage prijzen.

Beter Bed | Basic

Meer over Beter Bed | Basic

Je zoekt een mooi bed, prima matras of basic meubel, en je wilt niet te veel uitgeven. En dat begrijpen we bij Beter Bed. In onze Basic collectie vind je namelijk vertrouwde kwaliteit voor ongekend lage prijzen.
Neem eens een kijkje in onze collectie boxsprings, ledikanten, matrassen en zie dat goed vaak gewoon goed genoeg is! Of het nu voor jezelf is, of voor de logeer- of kinderkamer. Hoe het zit met garantie en service? Zoals je van Beter Bed gewend bent, bezorgen we je producten bij je thuis en krijg je altijd garantie.


Boxspring Cisano

Voor een aantrekkelijke prijs krijg je een zeer complete én comfortabele boxspring. De boxen zijn uitgevoerd met verfijnde mini-Bonellveren en het gestoffeerde matras met pocketveren. Hierdoor draagt de totale boxspring bij aan een goede ondersteuning en ventilatie. Bovenop het gestoffeerde matras ligt een topmatras, waardoor je extra zacht ligt. Alleen dit topmatras maak je op, zo behoud je de strakke vormgeving. Deze set wordt compleet geleverd, ook met hoofdbord. De uitvoeringen 120 cm en 140 cm breed zijn met een 2-persoons matras. De uitvoeringen van 160 cm en breder bestaan uit twee matrassen.

Bekijk deze boxspring

 


Boxspring Salerno

Deze traditionele boxspring combinatie bestaat uit twee vlakke boxsprings en een hoofdbord. Gecombineerd met een gestoffeerde pocketveermatras met topper. Optioneel is de hocker Salerno. De uitvoeringen 120 cm en 140 cm breed zijn met een 2-persoons matras. De uitvoeringen van 160 cm en breder bestaan uit twee matrassen.

Bekijk deze boxspring

 


Boxspring Ambra

Met boxspring Ambra van Beter Bed | Basic ben je in één keer klaar. De kern van deze boxen bestaat uit verende latten, welke veerkracht en stevigheid stevigheid geven. De Ambra boxspring, inclusief topmatras en hoofdbord, is verkrijgbaar in verschillende frisse kleuren! Met de bijpassende hocker maak je de slaapkamer helemaal af. Deze boxspring is er ook in een éénpersoons variant.

Bekijk deze boxspring


Beter Bed Easy Pocket matras Beste Koop

  • 300 veren per vierkante meter (hoe meer veren, hoe comfortabeler het matras)
  • Zeer goede vochtregulatie en ventilatie
  • Geschikt voor lattenbodems met minimaal 28 latten, spiraalbodem, schotelbodem, boxspring, vlavro (plaat met gaten), binnenveringbodem
  • Zeer voordelig geprijsd

Bekijk dit matras


Zetelbedden

Creëer eenvoudig een extra slaapplaats met de leuke, hippe zetelbedden van Beter Bed | Basic. Handig voor in de studeerkamer, logeerkamer of woonkamer!

Bekijk alle Beter Bed | Basic zetelbedden

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.