Laatste kans! Solden met 50% op héél veel

6 : 6 : 18
56

TEMPUR®. Unieke materialen en subliem comfort.

Tempur© matrassen
TEMPUR®. Unieke materialen en subliem comfort
TEMPUR®. Unieke materialen en subliem comfort
TEMPUR®. Unieke materialen en subliem comfort

TEMPUR®

Bijna de gehele collectie van het merk bestaat uit het unieke TEMPUR® materiaal. Dit materiaal is in 1970 ontwikkeld door NASA ten behoeve van de lancering van astronauten. Het materiaal zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de druk van je lichaam. Dat zorgt ervoor dat je je gewichtloos voelt. De jarenlange ervaring van het merk resulteert in een collectie voor een geweldige nachtrust.

Hulp of advies

Contact Persoonlijk contact

Contact onze Klantendienst
Creëer je eigen boxspring

Creëer je eigen boxspring

De boxsprings van TEMPUR® stel je zelf samen! Ga je voor vlak of elektrisch? Kies dan een van de trendy hoofdborden Stitch, Graphic of Plain en je favoriete kleur. Met welke pootjes maak je je boxspring af?

TEMPUR® matrassen

Dankzij de unieke ruimtevaarttechnologie voelt het slapen op een TEMPUR® matras alsof je gewichtloos bent. TEMPUR® materiaal werkt drukverlagend en de innovatieve combinatie van zachtheid en perfecte ondersteuning zorgt voor een uitstekende nachtrust. Het materiaal reageert op de temperatuur, het gewicht en de contouren van je lichaam en past zich nauwkeurig aan je lichaam aan. De matrassen zijn super zacht waar je het wil en stevig waar je het nodig hebt. Dankzij de CoolTouch Technology blijft de matrashoes koel en geniet je van een comfortabele nachtrust.

Kies jouw perfecte matras
TEMPUR® heeft drie matrascollecties ontwikkeld met elk verschillende eigenschappen. De matrassen uit de Original collectie zijn de stevigste uit de TEMPUR® collectie. De Cloud collectie biedt perfecte ondersteuning met een toplaag van extra soft materiaal. Kenmerkend voor de Sensation collectie is medium ondersteuning. Welk matras past bij jou?

TEMPUR® matrassen
TEMPUR® kussens

TEMPUR® kussens

Het juiste hoofdkussen verbetert je lichaamshouding en daarmee de kwaliteit van je nachtrust. Het TEMPUR® materiaal van de hoofdkussens reageren op de temperatuur van je lichaam en passen zich aan de contouren van jouw lichaam aan. De hoofdkussens van TEMPUR® bieden perfecte en langdurige ondersteuning. Met zowel ergonomische als comfortkussens vind je in deze collectie sowieso een hoofdkussen dat bij jouw slaapwensen past.

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.