Het ultieme Scandinavische gevoel

Met Kårlsson kies je voor meer dan een bed alleen. Kårlsson is een ultieme slaapbeleving waarbij Scandinavisch slapen nog nooit zó eigen voelde. Met ongekend comfort en design in een stijl die precies bij jou past. Zorg, aandacht, hoogwaardige materialen en een schat aan ambachtelijke slaapkennis geven ieder Kårlsson product uitzonderlijke kwaliteit. Kies voor Scandinavisch slapen op zijn best. Iedere nacht, jarenlang. 

Ben je benieuwd naar de complete collectie? Bekijk de brochure.

npc-brochures-700x640_karlsson-3punt0.png

Zo Scandinavisch. Zo eigen. Zo Kårlsson.

Niet voor niets ontwerpen én maken we alle Kårlsson boxsprings en matrassen met de grootste zorg en aandacht. Tot in de allerkleinste details. Daarom kiezen we voor duurzaam, eerlijk handwerk waarbij we alleen de beste hoogwaardige materialen gebruiken. We maken ieder product van jouw Kårlsson boxspring op basis van je persoonlijke voorkeuren. 

Gegarandeerde Kårlsson kwaliteit

Het gouden Kårlsson symbool, geïnspireerd op het beroemde Zweedse Dalarna paardje, verzekert jou van jarenlang gebruiksgemak en hoge kwaliteit van je Kårlsson producten. Geniet van 5 jaar garantie op je matras en zelfs 25 jaar op draad- en framebreuken van de box. 

Jouw eigen stijl

Of je nu gaat voor stijlvol & basic met de Autentik collectie, voor trendy & slank met de Attraktiv collectie of voor rijk & gedetailleerd met de Unik collectie, bij Kårlsson voel je je altijd thuis. Met een design dat precies bij jou past. Omdat naast het slaapcomofrt nu eenmaal niets zo persoonlijk is als jouw eigen stijl. 

Energiek opstaan

Niets is zo persoonlijk als je eigen slaapcomfort. Met het juiste comfort ben je verzekerd van een optimale nachtrust. Maar ook van een heerlijke plek om te lezen of om samen rustig wakker te worden. Kårlsson heeft voor iedereen het best passende, Scandinavische comfort met de juiste ondersteuning. Maak het zo comfortabel als je zelf wilt. 

Je slaapt maar liefst een derde van je leven. Dat doe je dus maar beter op een plek waar je je thuis voelt. Maak van je slaapkamer jouw happy place. Met Kårlsson. Voor iedere wens in stijl en comfort creëer je met Kårlsson een eigen thuis in je slaapkamer. Dé plek waar je helemaal jezelf bent en volledig tot rust komt. 

Nóg meer comfort met het luxe pullback systeem

Pullback systeem

Dankzij het pullback systeem geniet je bij de elektrisch verstelbare uitvoeringen van de Kårlsson Unik boxsprings van nóg meer comfort. Naast een voortreffelijke slaappositie creëer je hiermee ook de perfecte ergonomische zitpositie in bed. Hoe verder je rugdeel omhoog gaat, hoe verder het bed naar achteren schuift. Zo zijn de stand van je benen, rug en nek altijd perfect op elkaar afgestemd en zit je in een optimale zithouding. Hierdoor zit je ook dichter bij je nachtkastje en heb je je drankje of leesboek gemakkelijk binnen handbereik. Wat een luxe!