Back to bed tot €600 korting op bedden en boxsprings

7 : 18 : 34
40
Terug naar het overzicht

hoofdkussen Pillow You Fuchsia

139.-

Levertijd: Morgen in huis Uitleg

Geschikt voor zowel rug- als zijslapers

Hardheid soft/medium

Hoogte 9 cm

Dit Pillow You Fuchsia kussen van M line past alleen jou! Iedereen is anders en heeft verschillende slaapgewoonten. Logisch dus dat je ook voor jouw kussen rekening houdt met een goede pasvorm. Zo voelt het kussen altijd comfortabel aan en geeft het een goede ondersteuning omdat het zich precies naar de contouren van je nek vormt. Het Pillow You kussen is hierop ingesteld en daarom verkrijgbaar in verschillende hoogtes en breedtes.

Het Pillow You Fuchsia kussen is met zijn gemiddelde dikte zeer geschikt voor zowel rug- als zijslapers en geeft daarbij een prima ondersteuning van zowel hoofd als nek. Het kussen heeft hardheid soft/medium. De hoogte van de Pillow You Fuchsia kussen is 9 cm.

Meer over de kussensloop
De slopen zijn gemaakt van zeer hoogwaardig katoen. Dankzij de uitstekende elasticiteit van de kussenslopen blijven de unieke eigenschappen van het M line kussen optimaal. Daarnaast zorgt de tijk voor een goede ventilatie en comfortabel slaapklimaat.

Maak je slaapkamer helemaal af
Maak je slaapkamer helemaal compleet met de andere producten van M line. M line helpt je het maximale uit je nachtrust te halen. Door de optimaal drukverlagende eigenschappen slaap je dieper en vaster op een boxspring, kussen of matrasvan M line. Een perfecte aanvulling voor jouw slaapkamer.

Hoe houd je je kussensloop langer mooi?
De tijk van het hoofdkussen is afritsbaar en wasbaar op 60 graden.

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply