Back to bed tot €600 korting op bedden en boxsprings

2 : 18 : 53
1
Terug naar het overzicht

hoofdkussen Iconic Original

109.-

Levertijd: Morgen in huis Uitleg

Perfecte vochtregulatie voor ideale slaaptemperatuur

Voelt heerlijk zacht aan

Vormvast

Een goed hoofdkussen helpt bij het reguleren van de warmte. Dit is precies wat dit Iconic Pillow kussen van M line doet. Het kussen ademt zeer goed en houdt je hoofd koel. Dankzij dat koele hoofd houdt ook de rest van je lichaam een stabiele temperatuur. Een belangrijk gegeven om lekker te slapen zonder onnodig wakker te worden. Tegelijkertijd voelt het hoofdkussen lekker zacht aan terwijl je nek geniet van de juiste ondersteuning. Heerlijk wegdromen dus!

Meer over dit hoofdkussen
Het kussen heeft een natuurlijke, donzen vulling gecombineerd met zachte Vita Talaly sticks. De luxe donzen vulling zorgt behalve het zachte comfort ook voor de perfecte vochtregulatie en ventilatie. Zo voorkom je transpiratie, verminder je huisstofmijt én bevorder je een gezonde, hygiënische nachtrust. De combinatie met de sticks zorgt ervoor dat het kussen goed in zijn vorm blijft. Het kussen is veerkrachtig en garandeert maximale bewegingsvrijheid in bed, zodat je kunt genieten van een goede nachtrust en elke dag als herboren wakker wordt!

De voordelen op een rijtje
• Voor een koel hoofd en daardoor stabiele lichaamstemperatuur
• Voelt lekker zacht aan
• Vormvast
• Biedt blijvende, goede ondersteuning

Hoe houd je je kussen langer mooi?
De 100% perkal katoenen hoes zorgt voor goede ventilatie, waardoor de warmte goed weg kan. We raden je aan om het kussen regelmatig te laten luchten en op te schudden.

Levering & garantie
Natuurlijk zit er ook garantie op je nieuwe hoofdkussen. Je vindt alle informatie over deze garantie en de levering bij het kopje ‘Goed om te weten’

Productvideo

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply