Wauw! De hele maand mei super deals met 25% korting op bijna alles!

23 : 11 : 31
41

sofabed Puck

839.-

Levertijd: 7 tot 8 weken Uitleg

Inclusief bedbodem, dakframe, één dak- en frontpaneel

Exclusief matras en andere accessoires zoals laden

In neutraal wit, hoogwaardig grenen

Slapen onder een prachtig en veilig half dicht dakje! Dat kan met dit sofabed Puck van Flexworld. Dit prachtige bed wordt geleverd inclusief een superleuk dakframe en één dak- en frontpaneel, waardoor het net lijkt of je in een huisje slaapt! En dat maakt ook het spelen op sofabed Puck héél erg speciaal natuurlijk.

Het Sofabed Puck wordt geleverd inclusief bedbodem dakframe, één dak- en frontpaneel en exclusief matras en andere accessoires.

Uitbreidbaar met bedladen of slaaplade en vele andere accessoires
Sofabed Puck met dakje breid je eenvoudig uit met opbergladen of een slaaplade voor extra gemak en opbergruimte. Voor extra veiligheid is het kinderbed ook te bestellen met uitvalbeveiliging. De bedladen zie je op foto twee net als extra accessoires voor het dakje. Ook zijn er nog vele andere bijpassende accessoires te krijgen uit de Flexworld collectie. Filter hiervoor op het merk Flexworld bij bedden.

Materiaal
Het bed is gemaakt van kwalitatief, hoogwaardig wit grenenhout.

Onderhoud
Neem het bed af en toe af met een vochtig doekje zodat deze schoon en stofvrij blijft..

Flexworld collectie
Wordt het een bed, hoogslaper of toch een stapelbed? De kinderbedden van Flexworld zijn zo ontwikkeld dat jij samen met je kind bepaalt welk bed het best bij jullie past. De stevige bedden zijn gemaakt van grenenhout in neutraal wit waardoor ze passen in iedere moderne kinderkamer.

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply