Koppelverkoop, tot wel 40% korting op heel veel artikelen!

Dekbedovertrek Juro

Er is geen prijs bekend

100% natuurlijk materiaal

Extra lange instopstrook

Ventilerend: warm in de winter, koel in de zomer

Dekbedovertrek Juro van Kayori geeft een klein knipoogje naar de populaire slangenprint. Het overtrek combineert frisse mintgroen en turquoise  tinten met warm geel. Het resultaat: een dekbedovertrek dat in het oog springt! De achterzijde van het dekbedovertrek is effen goud.

Meer over dit dekbedovertrek
Het dekbedovertrek is gemaakt van tencel. Tencel wordt gemaakt van de houtpulp van Eucalyptusbomen, welke een veel duurzamer leven hebben. Deze bomen hebben, bijvoorbeeld vergeleken met katoen, veel minder meststoffen en pesticide nodig om te groeien. Daarnaast gebruiken Eucalyptusbomen 80% minder water dan katoen. Een duurzame variant van katoen dus! Het dekbedovertrek is dankzij het tencel licht en zacht, maar ook sterk en comfortabel.

Het dekbedovertrek heeft een instopstrook over de gehele breedte.

De voordelen op een rijtje
• 100% natuurlijk materiaal
• Extra lange instopstrook
• Ventilerend: warm in de winter, koel in de zomer
• Van nature anti-bacterieel
• Verpakt in een mooie opbergzak van eigen stof

Hoe houd je je dekbedovertrek langer mooi?
Was het dekbedovertrek op maximaal 60 graden. Drogen in de droger kan, maar wel op een lage temperatuur. Volg altijd goed de wasvoorschriften op het label op om ervoor te zorgen dat je dekbedovertrek zo lang mogelijk mooi en van goede kwaliteit blijft.

Levering & garantie
Natuurlijk zit er ook garantie op je nieuwe dekbedovertrek. Je vindt alle informatie over deze garantie en de levering bij het kopje ‘Goed om te weten’.

Kayori
Creëer met de overtrekken van Kayori een unieke, eigentijdse sfeer in je slaapkamer die helemaal past bij jouw bewuste levensstijl. En met respect voor de planeet, want zo ontwerpt Kayori alle producten. Natuurlijke vezels en materialen worden zo zorgvuldig mogelijk gebruikt. Textiel met eenvoud, rustiek, een tikje elegant en aanzienlijk zacht. De meest pure vezels en hoogwaardige constructie voor textuur en handgevoel waar je jarenlang plezier van zult hebben.
 
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply