Flexworld

shop alles voor je kinderkamer

Van tv-kijken en studeren tot computeren en muziek luisteren: een kinderkamer of tienerkamer heeft tal van functies. Met een uitgebreide collectie doorgroeikamers speelt Flexworld in op alle wensen.

Ga snel naar

Kinderbedden
Kasten
Accessoires

Flexworld

voor de leukste kinderkamers

FlexworldFlexworld

De slaapkamer is voor uw kind de plek om te gamen, spelen, studeren en slapen. Slaapkamermeubelen moeten dan ook aan vele wensen en criteria voldoen. Met een uitgebreide collectie doorgroeikamers speelt Flexworld in op alle wensen. Ontdek de vele mogelijkheden om de ideale slaapkamer samen te stellen en uit te breiden!

Flexworld accessoires

In de Flexworld collectie vind je volop kinder- en tienerkasten en andere bijmeubelen die perfect bij je Flexworld kinderbed passen. Boekenplanken, opberglades, bureaus, nachtkastjes en kledingkasten in dezelfde kleur en stijl. Zo wordt de kinderkamer opruimen een fluitje van een cent. Een eigen speelgordijn zodat je kind in een heuse prinsessen- of piratentent speelt? Een dakje boven het hoofd of een krijtbord of opbergzak aan het bed? In de collectie zit zelfs een tablethouder!

 

Kies de perfecte accessoires en maak het ledikantje of (half)hoogslaper compleet

Kinderbedden

 • Van sofabed tot hoogslaper en van stapelbed tot ledikant met opbergladen. Van kleurrijk met roze of grijze panelen tot romantisch met spijlen. In deze collectie vind je een bed voor iedere peuter, kleuter, kind of tiener.

 • Kwalitatief hoogstaande kinder- en tienerbedden in drie verschillende modellen, diverse kleuren en met uitgebreide opberg- en speelmogelijkheden.

 • Alle kinderbedden worden gratis thuisbezorgd, geleverd inclusief of exclusief bedbodem en altijd met drie jaar garantie.

Hoogslapers

 • Wil je graag extra plek om te spelen in de kinderkamer? Met een (half)hoogslaper creëer je veel speelruimte en is er alle plek voor dat bureau of die Legotrein.

 • Alle Flexworld hoogslapers zijn gemaakt van degelijke materialen en zijn voorzien van bedbodem, een veilige schuine trap en uitvalbeveiliging.

 • Je hebt keuze uit drie modellen hoogslapers. Onder de hoogslaper is het mogelijk om bijpassende Flexworld meubels te plaatsen.

Halfhoogslapers

 • Creëer extra speelruimte in de kinderkamer, zodat een bureau, spelcomputer, speeltafel of barbiehuis er gemakkelijk bij past.

 • Halfhoogslapers worden geleverd inclusief bedbodem en exclusief matras. Met de Flexworld accessoires en slaapkamermeubelen maak je de kinderkamer helemaal af.

 • Alle halfhoogslapers van Flexworld zijn uitgevoerd in massief grenen en geverfd in een neutrale witte kleur, zodat ze passen in elke jongens- en meisjeskamer.

Flexworld brochure

De leukste kinderkamers vind je in de collectie van Flexworld. Van hoogslaper tot sofabed en van stapelbed tot ledikant met bergladen. Met de uitgebreide collectie doorgroeikamers biedt Flexworld voor ieder wat wils.

 

 

Mix & Match: stel zelf je kinderkamer samen

 • Effen wit of wit met roze of grijs? Een strak bed met gekleurde panelen of een romantisch bed met spijlen? Jij en je kind kiezen zelf welk model en welke kleur bij jullie passen.
 • De (half)hoogslapers van Flexworld zijn zodanig uitgevoerd, dat de meubels in dezelfde stijl eronder geplaatst kunnen worden. Wat denk je bijvoorbeeld van extra opbergruimte in de vorm van schuifladen, een bijpassend bureau of nachtkastje?
 • In de Flexworld collectie van Beter Bed vind je bijpassende kledingkasten en volop andere opbergmeubels en accessoires zoals nachtkastjes, bureaus, boekenplanken, spiegels en speeltenten.
 • Van peuter, kleuter tot tiener. Met een bed uit de Flexworld collectie past je je kinderkamer gemakkelijk aan aan de wensen van je kind. Zo kan je kind vooruit totdat hij of zij het huis uit gaat!

Altijd een veilig gevoel: stabiliteit, kwaliteit en degelijkheid

 • Alle halfhoogslapers en hoogslapers van Flexworld beschikken over een veilige en stabiele schuine trap, zodat je kind veilig zijn bed in- en uitstapt.
 • De Flexworld collectie bevat diverse soorten uitvalbeveiliging, zodat je kind zeker niet uit bed valt. Je kiest zelf aan welke kant van het bed de uitvalbeveiliging gemonteerd wordt.
 • Alle kinderbedden en tienerbedden zijn gemaakt van degelijke materialen van goede kwaliteit. Zodat je kind jaar in jaar uit veilig en gerust slaapt.
 • Alle kinderbedden en meubelen uit de Flexworld collectie worden gratis thuisbezorgd en zijn voorzien van drie jaar productgarantie.