Shop met tot wel 50% korting tijdens de Solden!

dekbedovertrek Isabella

Er is geen prijs bekend

Zachte, soepele en stevige kwaliteit

Met subtiel glanseffect

Was na was kleurecht

Met het dromerige Isabella dekbedovertrek van Cinderella creëer je een oase van rust in je slaapkamer. De print van fijne bloemen op een naturel achtergrond zorgt voor een frisse en kalme uitstraling. De katoensatijnen kwaliteit maakt het elegante plaatje helemaal af.

Meer over dit dekbedovertrek
De katoensatijnen kwaliteit voelt zacht en soepel aan op de huid dankzij de 100% katoenen stof die geweven is in de speciale satijnbinding. De hoge kwaliteit en kleurechtheid zorgen ervoor dat je lang kunt genieten van een Cinderella dekbedovertrek. Cinderella dekbedovertrekken zijn voorzien van een dubbelende instopstrook over de volle breedte, waardoor de overtrekken geschikt zijn voor dekbedden tot 220 cm lang. Cinderella dekbedovertrekken worden geleverd met bijpassende kussenslopen in de afmeting 60x70 cm (bij een eenpersoons dekbedovertrek wordt 1 sloop meegeleverd).

De voordelen op een rijtje
• Zachte, soepele en stevige kwaliteit
• Met subtiel glanseffect
• Was na was kleurecht
• Instopstrook over de gehele breedte

Hoe houd je je dekbedovertrek langer mooi?
Het overtrek kun je wassen op maximaal60 graden en blijft was na was kleurecht, zonder wasstrepen. Tevens kun je het op een lage temperatuur in de droger.

Levering & garantie
Natuurlijk zit er ook garantie op je nieuwe dekbedovertrek. Je vindt alle informatie over deze garantie en de levering bij het kopje ‘Goed om te weten’.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply