Koppelverkoop, tot wel 40% korting op heel veel artikelen!

bed Butiken met hoofdbord en nachtkasten

Er is geen prijs bekend

héél veel extra opbergruimte

uniek, sfeervol design

inclusief nachtkasten

Breng rust en sfeer in je slaapkamer met dit mooie, maar zeker ook praktische bed Butiken met hoofdbord en nachtkasten. Dit prachtige, landelijke ontwerp gecombineerd met strakke lijnen, komt volledig tot zijn recht in ieder slaapkamerinterieur.

Dit Butiken bed wordt geleverd inclusief hoofdbord met kussens en bijpassende nachtkasten die het slaapkamerplaatje helemaal af maken! De bedbodems en matras(sen) worden niet meegeleverd.

Héél veel opbergruimte
Het bed biedt heerlijk veel opbergruimte waardoor je slaapkamer er altijd opgeruimd uitziet! De lades links en rechts bieden ruimte aan bijvoorbeeld je winter- of zomerdekbed wanneer je deze niet gebruikt, extra kussens of dekens. In de stoffen manden berg je wat kleinere spullen op zoals kleding, schoenen en boeken. Geen rondslingerende spullen meer dus!
Vanwege de opbergruimten is het niet mogelijk om dit bed te combineren met elektrisch verstelbare bedbodems.

Butiken
Met een Butiken slaapkamermeubel haal je altijd een prachtig ontwerp, sfeer en héél veel opbergruimte in je slaapkamer! De landelijk vormgegeven bedden zijn verkrijgbaar in verschillende samenstellingen. Zo zijn er verschillende hoofdborden met en zonder stof en/of verlichting en verschillende indelingen van de opbergruimten. Denk hierbij aan lades, schuifdeuren, lades aan het voeteneind of stoffen manden bijvoorbeeld.

Combineer de bedden met de fraai vormgegeven nachtkastjes en commodes van Butiken en maak je slaapkamerlook helemaal compleet!

Onderhoud
Neem het bed af en toe af met een vochtig doekje om deze stofvrij te houden. Zorg dat je bed zolang mogelijk meegaat en zet het volgens de instructies in elkaar zodat deze goed stevig staat.

Artikelnummer 671279
Merk Beter Bed Basic

Breedte 140 cm
Instaphoogte 50 cm
Maatvoering Tweepersoons
Buitenmaat bxl 145 x 207 cm
Lengte 200 cm
Comforthoogte (hoge instap) Ja
Hoogte hoofdbord 110 cm

Stijl Modern Klassiek
Elektrisch verstelbare bedbodem mogelijk? Nee
Uitvoering Exclusief matras en bedbodem
Kleur alpine wit
Materiaal spaanplaat gefineerd

Onderhoud afnemen met een vochtig doekje
Garantie 2 jaar volgens CBW voorwaarden
Montage montage niet inbegrepen
Zelfbouw Ja
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply