Koppelverkoop, tot wel 40% korting op heel veel artikelen!

Terug naar het overzicht

commode Gaby met 3laden

839.-

Levertijd: 9 tot 10 weken Uitleg

Mooie opbergmeubel voor de kinderkamer

Eenvoudig te draaien aankleedplank

Perfect combineerbaar met alle andere meubelen uit de Flexa Baby-collectie

Met commode Gaby 3 laden van Flexa Baby nooit meer een rommel in jouw babykamer! De drie lades, waarvan 1 lade met ruimte indeling, zorgen ervoor dat je eenvoudig jouw babyspullen kunt opbergen. Naast dat deze commode erg stijlvol is, is deze ook praktisch. De aankleedplank is namelijk 90 graden te draaien en de poten zijn verstelbaar. Daarnaast heeft het een handige opening dat je snel toegang geeft tot water of andere accessoires die uit de buurt van je baby moeten blijven. Aankleedplank niet meer nodig? Verwijder deze eenvoudig en je hebt een mooie opbergmeubel voor jouw kinderkamer. Opgeruimd staat netjes!

Tip: leg op de aankleedplank het FLEXA Baby aankleedkussen, zodat je baby lekker zacht ligt wanneer je hem of haar verschoont. Zodra je kind geen luiers meer nodig heeft, verwijder je eenvoudig de aankleedplank en kun je de commode gewoon voor iets anders gebruiken.

Onderhoud
Houd de commode eenvoudig stofvrij door het af en toe af te nemen met een vochtig doekje.

FLEXA Baby-collectie
De commode is een onderdeel uit de FLEXA Baby-collectie en breid je hierdoor heel simpel uit met de andere producten uit de collectie. De commodes zijn verkrijgbaar in het wit en in verschillende varianten: met laden, een plank of deurtjes. Alle commodes zijn gemaakt van hoogwaardig MDF.


Artikelnummer 1052233
Merk Flexa

Breedte 72 cm
Hoogte 96 cm
Diepte 72 cm

Uitvoering 3 laden
Kleur wit

Materiaal MDF

Onderhoud afnemen met een vochtig doekje
Garantie 2 jaar garantie volgens CBW voorwaarden
Montage montage niet inbegrepen
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply