Profiteer vanavond van gratis bezorging!

0 : 5 : 7
18

Wie slim is... Bespaart ruimte!

Shop nu

Ruimtebesparend

Voor grote en vooral ook kleine slaapkamers

Een extra bed is altijd handig, maar staat zo in de weg als het niet gebruikt wordt. Hoe fijn is het om de slaapplaats in te kunnen vouwen, op te kunnen klappen of onder het bed te kunnen schuiven?

Alle ruimtebesparende bedden

Meer over ruimtebesparende bedden

Niet iedereen heeft in de slaapkamer de ruimte voor een brede boxspring inclusief nachtkasjes en bijpassende kledingkast, laat staan in de logeerkamer. En gasten ontvangen is leuk en gezellig, maar om continu een extra bed neer te zetten voor het geval dat, gaat ook wat ver. Precies om deze reden hebben wij ruimtebesparende bedden in onze collectie. Logeerbedden, vouwbedden en opklapbedden die je in een handomdraai laat verschijnen en verdwijnen. Bedden die je gemakkelijk onder elkaar schuift zodat er geen onnodige ruimte wordt ingenomen. Laat die logés maar komen!

Welk ruimtebesparend bed past bij jou?


Vouw- en opklapbedden

De handige vouwbedden en opklapbedden uit de Beter Bed collectie tover je in een handomdraai om tot volwaardig logeerbed.

Onderschuifbedden
Een onderschuifbed is ideaal als je soms een tweepersoonsbed wilt hebben en soms een eenpersoonsbed. Het onderste bed is uit te schuiven en kan zowel in lage als hoge stand gebruikt worden. Eenmaal uitgeklapt hebben beide bedden dezelfde lighoogte.

Opbergruimte
De vlakke (niet verstelbare) boxspring Florence heeft unieke opbergruimte in de box. Hier past al je beddengoed, kleding of wat dan ook in. Handig als je verder weinig opbergruimte hebt in je slaapkamer!

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.