Stem en WIN een cadeaubon tot € 150

Retailer of the Year 2024-2025

Na onze overwinning van voorafgaande jaren doet ook dit jaar Beter Bed weer mee om de titel 'Beste Winkelketen en Beste Webshop van 2024' in de wacht te slepen!

Zijn wij volgens jou de beste winkelketen in de categorie slapen? Stem op ons om ook in 2024 de titel van Beste Winkelketen & Beste Webshop van België in de wacht te slepen. Stem en maak kans op een cadeaubon van een retailer naar keuze t.w.v. € 150, € 100 of € 75.

Stem en win!

 

Retailer of the Year 2020-2021

Beste Winkelketen op het gebied van slapen


Dankzij jullie stem zijn wij bekroond tot de beste Winkelketen van België in de categorie Slapen! 

In de afgelopen drie maanden beoordeelden consumenten op basis van tien aspecten hun favoriete retailers voor deze publieksprijzen. Beter Bed kreeg veruit de hoogste waardering in de categorie Slapen en bleef andere winkelformules voor. Ronald Voogt, algemeen directeur Beter Bed België, is erg trots op deze uitslag. “Als Beter Bed doen we alles voor een uitgeruste klant. Wij zijn heel blij dat onze klanten dat ook erkennen getuige deze eerste verkiezing voor deze eervolle prijs.”
Door de recente ontwikkelingen is de slaapkamer niet alleen meer een plek om te rusten, maar ook om te ontspannen en thuis te werken. Beter Bed heeft hier herkenbaar op ingespeeld.

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.