Elektrische dekens: warmte in koude tijden

een warm bed in no time

Een elektrische deken is ideaal voor koukleumen en mensen die moeilijk warm worden of blijven in bed. De elektrische onderdekens van Beter Bed hebben een extra warme voetzone, meerdere warmtestanden en zijn voorzien van het Inventum safety system. Met de verlichte schakelaar zet je ook in het donker het deken gemakkelijk aan en uit. Welkom warme nachten!

Nu filteren
0 Resultaten
pagina 1 van 0 1

Soorten en maten elektrische dekens

In onze collectie vindt u zowel eenpersoons als tweepersoons elektrische dekens. De tweepersoons uitvoering heeft twee aparte schakelaars. Handig als u en uw partner een verschillend slaapritme hebben. U kunt zelfs kiezen voor turbo verwarming en een luxe schakelaar met LCD display. Beter Bed heeft elektrische dekens in verschillende matrasmaten, waardoor ze geschikt zijn voor alle soorten matrassen.

Hoe gebruikt je het elektrisch deken?

Een elektrisch deken gebruik je onder je hoeslaken. Zet het deken een uurtje voor het slapen gaan aan en je bed is heerlijk warm als je erin stapt. Het is aan te raden je elektrische deken uit te zetten als je gaat slapen, zodat je lichaam zichzelf op temperatuur houdt. Het deken even aan laten staan en de timer gebruiken kan natuurlijk ook. De elektrische dekens van Beter Bed kunnen gewoon gewassen worden in de wasmachine.


Snel thuisbezorgd

Wat voor elektrische deken je ook zoekt, je bent aan het juiste adres bij Beter Bed. Bij ons bestel je gemakkelijk online en betaal je nooit te veel voor jouw deken. Thuisbezorgen is bovendien altijd gratis bij bestellingen boven 50 euro! Bestel je op werkdagen voor 13.00 uur, dan wordt jouw elektrische deken al binnen de volgende dag bij je afgeleverd.