Dekbed 120x150 cm

Iedereen wil natuurlijk dat zijn peuter de nacht warm en beschermd doorkomt. Een goede nachtrust voor je kind betekent namelijk ook een goede nachtrust voor jou. Daarom hebben we bij Beter Bed perfect passende dekbedden van 120x150.

enkel dekbed Peuter enkel dekbed synthetisch

enkel dekbed Peuter enkel dekbed synthetisch

Dekbedden

Vóór 22.00 uur besteld, morgen in huis

22.95
dekbed Joepi enkel

dekbed Joepi enkel

Dekbedden

Levertijd: 2 dagen

49.95
dekbed Pimpernel enkel

dekbed Pimpernel enkel

Dekbedden

Levertijd: 2 dagen

64.95
dekbed Pimpernel 4-seizoenen

dekbed Pimpernel 4-seizoenen

Dekbedden

Levertijd: 2 dagen

109.95
dekbed Joepi 4-seizoenen

dekbed Joepi 4-seizoenen

Dekbedden

Levertijd: 2 dagen

79.95

Bij Beter Bed koop je 120x150 dekbedden

Slapen is voor ons heel belangrijk, en voor peuters is dat net hetzelfde - misschien nog belangrijker zelfs. Alle indrukken en belevingen van de dag moeten immers verwerkt worden tijdens het slapen. Omdat je peuter volop aan het groeien is ervaart hij/zij ook heel veel nieuwe dingen op een dag. Een goede nachtrust helpt kinderen dus in hun ontwikkeling, en dan is een goed dekbed van groot belang. Kies bijvoorbeeld het 4-seizoenen anti-allergische dekbed van Beter Bed. Dit 120x150 dekbed is van 100% katoen en ventileert zeer goed. Met dit dekbed heeft je peuter het niet te warm en niet te koud, en slaapt hij/zij de hele nacht door. Is jouw kleintje niet meer zo klein? Kijk dan eens naar onze collectie met eenpersoons dekbedden en 90x200 bedden!

Verschillende soorten 120x150 dekbedden

Bij Beter Bed hebben we verschillende soorten 120x150 dekbedden. Zo kan je bijvoorbeeld gaan voor een synthetisch dekbed voor je peuter. Dit enkele dekbed is anti-allergisch en de tijk (dekbedhoes) is van 100% katoen. Dit zorgt ervoor dat je kindje het niet te warm krijgt en dat de deken goed ademt. Dit 120x150 dekbed is ideaal voor ledikantjes en peuterbedden en je kunt het ook nog eens op 60 graden wassen. Handig voor kleine ongelukjes! Maak de kinderkamer tot slot helemaal af met een vrolijk kinderdekbedovertrek.

Scherp geprijsde dekbedden van 120x150

De peuterdekbedden van Beter Bed zijn van hoge kwaliteit en zeer scherp geprijsd. Net als de rest van het assortiment hebben ze dus een goede prijs-kwaliteitverhouding. Hou de website van Beter Bed goed in de gaten voor extra acties of seizoensaanbiedingen. We hebben namelijk het hele jaar door kortingen waardoor jij nooit te veel betaalt voor het dekbed van je peuter. Op naar een heerlijke nachtrust voor jou en je kind!