Antislip matrasonderlegger

Zowel bij een boxspring als bij een bed moet de matras goed blijven liggen wanneer je beweegt in je slaap. Daarom hebben we verschillende antislip matrasonderleggers in ons assortiment.

matrasbeschermer Topnop

matrasbeschermer Topnop

Antislip matrasdek

Vóór 22.00 uur besteld, morgen in huis

17.90
antislip Matrasonderlegger boxspring

antislip Matrasonderlegger boxspring

Antislip matrasdek

Vóór 22.00 uur besteld, morgen in huis

19.95

Antislip matrasonderlegger kopen? Die vind je bij Beter Bed

Een antislip matrasonderlegger heeft meerdere functies. Op de eerste plaats zorgt de antisliplaag van het matrasdek ervoor dat je matras op zijn plek blijft en niet begint te schuiven. Als je matras steeds verschuift wanneer je je bijvoorbeeld omdraait in bed, dan kan dit je nachtrust immers behoorlijk verstoren. Op de tweede plaats zorgt een antislip matrasonderlegger voor de bescherming van je matras. De tijk (hoes) van de matras en uiteindelijk de matras zelf gaan hierdoor veel langer mee.

Ontdek verschillende soorten matrasonderleggers in ons assortiment

In onze collectie vind je verschillende antislip matrasonderleggers. Zo hebben we matrasonderleggers voor boxsprings, maar ook voor gewone bedden. Heb je een tweepersoonsboxspring? Dan heb je ook 2 losse matrasonderleggers nodig. Bij een tweepersoonsbed kan je eventueel ook kiezen voor een 2-persoons antislip matrasonderlegger.

Heb je een verstelbare bedbodem dan heb je sowieso wél twee losse matrasonderleggers nodig, zodat de bedbodems onafhankelijk van elkaar versteld kunnen worden. 

Al onze antislip matrasonderleggers zijn stofvrij en zorgen voor een goede luchtdoorstroming. Dit is belangrijk zodat je kunt blijven genieten van een goede ventilatie tijdens je slaap. Ben je op zoek naar een ander soort matras? Kijk dan eens bij onze koudschuim matrassen, traagschuim matrassen, polyether matrassen en pocketvering matrassen.

Aantrekkelijke aanbiedingen op antislip matrasonderleggers

Een antislip matrasonderlegger koop je bij ons al vanaf € 14,95. Zo geniet je met een kleine investering al van heel wat voordelen. Wanneer je ook nog eens onze acties en aanbiedingen in de gaten houdt, kan je jouw matrasonderlegger misschien wel voor een nóg betere prijs kopen. Tijdens onze diverse seizoensaanbiedingen profiteer je namelijk van extra kortingen bovenop de normale prijs. En geloof ons, dat slaapt nóg beter!