Schotelbodem

Iedereen wil natuurlijk ‘s nachts goed slapen en de volgende dag energiek en fit wakker worden. Een goed ondersteunende bedbodem is een van de belangrijke elementen om dit te bereiken. In deze categorie hebben we al onze schotelbodems verzameld. Deze zorgen voor de perfecte ondersteuning tijdens het slapen.

Een schotelbodem van Beter Bed

Wat een schotelbodem juist is? De naam zegt het eigenlijk zelf al. Een schotelbodem heeft heel veel kleine schotels waar normaal de latten van je bedbodem zitten. De schotels zitten vast aan een stevig houten frame en kunnen allemaal apart kantelen. Zo zorgt een schotelbodem van Beter Bed ervoor dat je lichaam optimaal ondersteund wordt en dat de druk perfect verdeeld wordt over de volledige lengte van het bed. Een schotelbodem helpt dus bij de ondersteuning van je lichaam. Ben je benieuwd naar onze andere bedbodems of weet je niet goed welke bedbodem het beste bij jou past? Vraag het gerust aan een van onze slaapadviseurs. Dat kan gewoon online door op de knop “Chat met Beter Bed” te klikken.

Verschillende schotelbodems

Je kunt bij Beter Bed kiezen uit twee verschillende soorten schotelbodems: vlakke en elektrisch verstelbare. De vlakke schotelbodems zorgen voor een optimale ondersteuning en drukverdeling. Hierdoor slaap je de hele nacht heerlijk door en word je ‘s ochtends weer fris wakker. Met de elektrische schotelbodems heb je de extra optie om met één druk op de knop rechtop te zitten in bed. Daarnaast bieden deze bedbodems ook de mogelijkheid om je voeteneinde omhoog te zetten. Handig he? Bekijk zeker onze volledige collectie bedbodems.

Schotelbodems voor een scherpe prijs

Alle schotelbodems in de Beter Bed-collectie zijn van uitstekende kwaliteit. Maar wist je al dat ze ook nog eens heel scherp geprijsd zijn? Hou de website goed in de gaten voor nog meer leuke kortingen en acties. Zo kom jij er altijd voordelig uit!