Manueel verstelbare bedbodem

Na een lange dag in bed gaan liggen en zorgeloos nog wat televisie kijken... Wie wil dat nu niet? Met een verstelbare bedbodem van Beter Bed wordt deze droom werkelijkheid. We hebben een ruim assortiment aan manueel verstelbare bedbodems. Ideaal om te ontspannen, maar ook voor mensen met nek- of rugklachten.

lattenbodem Bossflex 400 handverstelbaar

lattenbodem Bossflex 400 handverstelbaar

Handverstelbare bedbodems

Binnen 5 tot 6 weken geleverd

149.-
lattenbodem Bossflex 200 handverstelbaar

lattenbodem Bossflex 200 handverstelbaar

Handverstelbare bedbodems

Binnen 5 tot 6 weken geleverd

100.-

Manueel verstelbare bedbodem kopen? Koop je bedbodems online bij Beter Bed

Naast een goed bed, een comfortabele matras en een zacht deken heb je ook een goede bedbodem nodig. Met de verstelbare bedbodems van Beter Bed zit je in een handomdraai rechtop in je bed. Ideaal om televisie te kijken, een boek te lezen of je tablet te gebruiken. De verstelbare bedbodems zijn voorzien van latten met geveerde rubberen kappen. Deze rubberen kappen zorgen voor extra veerkracht en ondersteuning. Daarnaast kan je met het schuifmechanisme bij de heupzone extra comfort en ondersteuning creëren. Ben je benieuwd naar deze of andere bedbodems? Laat je gerust informeren door een van onze slaapadviseurs. Dat kan gewoon via deze website door te klikken op de knop “Chat met Beter Bed”!

Een ruim assortiment verstelbare bedbodems

Bij Beter Bed kan je kiezen uit meerdere verstelbare bedbodems. Ga bijvoorbeeld voor de Bossflex 600, ons bestverkopende model. Deze bedbodem is voorzien van hoogwaardige latten waardoor je geniet van goede veerkracht en een optimale ondersteuning. Zet de rugleuning omhoog om gemakkelijk tv te kijken of te lezen, of doe je benen omhoog om ze te laten rusten na een hele dag rechtstaan. We adviseren je om een zelfdragende potenset aan te schaffen om de bedbodem op te monteren. De poten zorgen voor stevigheid en voorkomen kraken en piepen. Kijk in onze categorie potensets voor alle mogelijkheden en soorten.

Verstelbare bedbodems met aantrekkelijke prijzen

Sta je op het punt om een bedbodem, of twee, aan te schaffen? Dan is naast comfort ook de prijs belangrijk. Alle verstelbare bedbodems binnen deze collectie zijn van de goede kwaliteit die je van Beter Bed gewend bent. Daarnaast hanteren we zeer scherpe prijzen. Dat maakt het aanschaffen van een nieuwe bedbodem wel heel interessant!