Extra steun en comfort met een verstelbare bedbodem

Comfortabel tv kijken en lezen in bed in een handomdraai

Met een bodem die je met de hand kan verstellen, kan je zelf het hoofd- of voeteneinde omhoog brengen. Zo kan je lekker met de benen omhoog liggen of zittend in bed lezen of tv kijken. Kies ook voor extra steun en comfort en kies uit onze collectie manueel verstelbare lattenbodems.

lattenbodem Bossflex 400 handverstelbaar

lattenbodem Bossflex 400 handverstelbaar

Handverstelbare bedbodems

Binnen 4 tot 5 weken geleverd

125.-
lattenbodem Bossflex 200 handverstelbaar

lattenbodem Bossflex 200 handverstelbaar

Handverstelbare bedbodems

Binnen 2 tot 5 weken geleverd

100.-

Voor wie is een manueel verstelbare bodem geschikt?

Een manueel verstelbare bodem is ideaal voor wie graag switcht tussen verschillende houdingen in bed zonder comfort te verliezen. Je zet jouw hoofdeinde snel omhoog als je wilt zitten in bed en brengt het even eenvoudig weer omlaag wanneer je plat wilt liggen.

Ervaar het gemak van een verstelbare bodem

Wil je het gemak van een verstelbare bodem zelf ervaren? De slaapadviseurs van Beter Bed informeren je graag over de verschillende mogelijkheden. Er zijn manueel verstelbare lattenbodems in diverse maten en uitvoeringen, geschikt voor de meeste typen matrassen.

 

Jouw manueel verstelbare bedbodems gratis thuisbezorgd

Je kan jouw nieuwe manueel verstelbare bedbodem online kopen of in een Beter Bed-winkel. We leveren hem gratis bij jou thuis. Kom gerust eens proefliggen in een van onze winkels bij jou in de buurt. Je krijgt een jarenlange garantie, zodat je verzekerd bent van de beste nachtrust!