Laatste kans! Beter Slapen Deals + M line tot -50%

1 : 23 : 8
24

Covers & Co

Fris, vrolijk en trendy beddengoed

Haal een een ongedwongen, creatieve stijl in huis! Jonge, sprankelende collectie dekbedovertrekken en sierkussens met een knipoog. Aansprekende overtrekken voor kinderen en trendy overtrekken voor jongeren.

Covers & Co bij Beter Bed

Covers & Co

Covers & Co is onderdeel van het internationale homestyling brand Essenza. De dekbedovertrekken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen als katoen, katoen renforcé, flanel en polyester. Het betaalbare merk staat voor vrolijke en hippe ontwerpen met frisse kleuren. Van peuters tot kids en van tieners tot volwassenen: het vrolijke beddengoed van Covers & Co maakt iedereen aan het lachen!

 

 

Voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen

Gaat je of uw kind voor bloemen, een fantasieprint of strepen? Voor Ibiza style of the American dream? Alles waar de jeugd van tegenwoordig over droomt, is terug te vinden in de dessins. Op zoek naar een dekbedovertrek voor peuters? In het Kids thema van Covers & Co vind je de allerleukste, ook in junior maat. Voor de dierenfreaks is er het Animals thema, voor avonturiers het Urban thema en voor wie wel van een feestje houdt het Festival thema. Covers & Co is speciaal voor surfdudes, festivalliefhebbers, dierenvrienden en alle andere eigenwijze kinderen en tieners!

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.