Benieuwd naar Maxi? Je mag nu 100 nachten proefslapen. Thuis!

Bekijk deze matrassen

Maxi

Maximaal ligcomfort voor een bijzonder verrassende prijs!

Kruip lekker onder de wol en laat je lichaam tot rustkomen. Benieuwd naar dit matras? Je mag nu 100 nachten proefslapen. Thuis!

Maxi matrassen

Maxi Matras

Een collectie van twee soortgelijke matrassen met een bijzondere verrassende prijs-kwaliteitverhouding: Maxi Pocket en Maxi Foam. Waar de kern van een Maxi Pocket bestaat uit de pocketveren, heeft de Maxi Foam een kern van schuim. Optimaal genieten van jouw nachtrust! Exclusief verkrijgbaar bij Beter Bed & Beddenreus.

Speciaal voor iedereen!

De collectie bestaat uit twee matrassen van dezelfde hoogte, waardoor ze naast tweepersoonsmatrassen ook ideaal te gebruiken zijn als single matrassen. Waar de een liever wat harder slaapt (pocketveer), kan de ander kiezen voor een zachter matras (foam). Eenvoudig te combineren en aan te passen aan je persoonlijke voorkeur! Bij ieder matras ontvang je een gratis bijgeleverd hoofdkussen, voor nog fijnere slaapmomenten!

Uitgebalanceerd én betaalbaar ligcomfort  

  • Bijzonder verrassende prijs-kwaliteitverhouding
  • Verkrijgbaar in diverse breedte- en lengtematen
  • Een matras naar jouw persoonlijke voorkeur
  • Ook ideaal als kindermatras of voor logeerbedden

 

Maxi Foam matras inclusief kussen

Een matras dat zich volledig aanpast aan jouw lichaam! Dit 23,5 cm hoge matras heeft een kern van 16 cm comfortschuim, een tussenlaag van 2,5 cm Coolflex schuim en een wel 4 cm dikke laag van geavanceerd Cool Air cel traagschuim. Een heerlijk, medium stevig ligcomfort en daarmee dus een optimale nachtrust is zo méér dan gegarandeerd. Ideaal voor alle slaaphoudingen, juist omdat het matras zich zo snel aanpast. Verkrijgbaar in diverse breedte- en lengtematen.

Shop dit matras

Maxi Foam

 

Maxi Pocket matras inclusief kussen

Een matras dat méér dan een optimale nachtrust garandeert! Dit 23 cm hoge rolmatras heeft een kern van 14 cm dikke pocketveren met 250 pocketveren per m2, een tussenlaag van 2,5 cm Coolflex schuim en een 4 cm dikke toplaag van geavanceerd Cool Air cel traagschuim. Het medium stevig ligcomfort zorgt voor veel veerkracht, een blijvende ondersteuning en dat je in alle slaaphoudingen héérlijk kunt slapen! Verkrijgbaar in diverse breedte- en lengtematen.

Shop dit matras

Maxi Pocket

 

Maxi Kussen

Dankzij een gratis bijgeleverd hoofdkussen geniet je nog meer van compleet slaapcomfort! Het kussen van 100% polyester heeft een kern van versnipperde traagschuimvlokken, dit zorgt voor uitstekende ventilatie en een optimaal ligcomfort omdat het kussen zich helemaal aanpast aan jouw slaaphouding! De tijk is niet afritsbaar, dus ook niet te wassen.

Bij de afmetingen 90x200, 90x210, 90x220 en 120x200 ontvang je één gratis hoofdkussen, bij de maten 140x200, 160x200 en 180x200 ontvang je twee gratis hoofdkussens.

 

Maxi kussen

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.