Laatste kans! Vakantiegeld Voordeel tot 50%

5 : 2 : 29
55
Terug naar het overzicht

Lattenbodem Bossflex 600 handverstelbaar

115 beoordelingen

Lattenbodem Bossflex 600 handverstelbaar
Lattenbodem Bossflex 600 handverstelbaar
Lattenbodem Bossflex 600 handverstelbaar
Lattenbodem Bossflex 600 handverstelbaar
Lattenbodem Bossflex 600 handverstelbaar
Maattabel
309.-

Dit kost je omgerekend 2.58 euro per maand

Levertijd: 8 dagen

2 jaar garantie

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Met handig schuifmechanisme

Vering over het hele ligoppervlak

Handverstelbare bedbodems

Na een lange dag in bed stappen en zonder moeite, heerlijk rechtop in bed televisie kijken. Wie wil dat nu niet? Met een handverstelbare bedbodem van Beter Bed wordt deze droom werkelijkheid. We hebben een ruim assortiment aan handverstelbare bedbodems. Ideaal om te relaxen maar ook voor mensen met nek- of rugklachten. 

Gelaagdheid van een bed
Kenmerken van een handverstelbare bedbodem:
Aantrekkelijk alternatief voor elektrisch verstelbare variant: heb je weinig lichamelijke klachten en vind je het prima om je bed weer even vlak te maken voordat je gaat liggen? Dan is een handverstelbare bodem een goede en comfortabele keuze.
Eenvoudig zelf te verstellen: met een verstelbare bodem breng je het hoofd- en/of voeteneinde eenvoudig zelf omhoog. Dat is wel zo comfortabel tv kijken, lezen en ontbijten!
Extra ondersteuning: bij de meeste handverstelbare bedbodems kun je zelf bepalen wanneer en op welke plek je extra ondersteuning en veerkracht nodig hebt bij de heup- en schouderzone. 
Geschikt voor alle type matrassen: een handverstelbare bedbodem is geschikt voor vrijwel alle matrassoorten. Daarentegen heb je wel twee 1-persoonsmatrassen nodig om de matrassen onafhankelijk van elkaar te kunnen bewegen.

Veelgestelde vragen over handverstelbare bedbodems

Met een handverstelbare bodem breng je het hoofd- en voeteneinde eenvoudig zelf omhoog. Met een elektrisch verstelbare bodem hoef je zelf niets meer te doen, behalve op het knopje drukken. Je stapt moeiteloos in en uit en geniet van optimaal comfort en gemak.

Met de verstelbare bedbodems van Beter Bed zit je in een handomdraai lekker rechtop in je bed. Ideaal om televisie te kijken, een boek te lezen of je tablet te gebruiken. De verstelbare bedbodems zijn voorzien van latten met geveerde rubberen kappen. Deze rubberen kappen zorgen voor extra veerkracht en ondersteuning. Daarnaast kun je met gebruik van het schuifmechanisme bij de heupzone zorgen voor extra comfort en ondersteuning.

Nee, je hebt twee losse eenpersoonsmatrassen nodig om je verstelbare hoofd- en voeteneind afzonderlijk van elkaar te kunnen bewegen.

Om de bedbodem stevig neer te kunnen zetten, adviseert Beter Bed je een universele, zelfdragende potenset. Met deze potenset heb je eigenlijk geen ledikant meer nodig. Maar ook met ledikant is het verstandig de bedbodem te monteren op een zelfdragende potenset. Dit geeft extra stevigheid en voorkomt kraken en piepen. Tevens zorgt een potenset voor een langere levensduur van het ledikant en de bedbodem. De universele, zelfdragende potenset is te vinden onder de rubriek Bedbodems - Potensets.

We hebben bij Beter Bed keuze uit meerdere verstelbare bedbodems. Ga bijvoorbeeld voor de Bossflex 600. Dit is ons best verkopende model. Deze bedbodem is voorzien van hoogwaardige latten waardoor je geniet van goede veerkracht en optimale ondersteuning. Zet de rugleuning omhoog om gemakkelijk tv te kijken of te lezen. Of doe je benen omhoog om ze lekker te laten rusten na een lange dag staan. 

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.