Tijdens de Familie & Vriendenweken geniet jij van 30% korting op bijna alles*!

verzwaringsdeken Mink

Er is geen prijs bekend

Therapeutisch deken

Val gemakkelijker in slaap

Voor een bijzonder ontspannen nachtrust

Heb jij moeite met in slaap vallen, omdat je maar blijft nadenken over wat je nog allemaal moet doen? De therapeutische verzwaringsdeken Mink van Swiss Nights is dan voor jou de perfecte oplossing! De deken is speciaal ontworpen om je zenuwstelsel te laten ontspannen door je lichaam het gevoel te geven dat je wordt vastgehouden of geknuffeld. Hierdoor maakt jouw lichaam op natuurlijke wijze meer melatonine en serotonine aan, dit zijn hormonen die verantwoordelijk zijn voor jouw ontspanning en rust. Daarnaast vermindert het stress en angstige gevoelens, waardoor je humeur verbetert. Gun jezelf ook een betere nachtrust!

Nooit meer slapeloze nachten
De deken met een gewicht van maar liefst 7 kilogram is gemaakt van 100% ultrazachte minky polyester. Deze combinatie maakt de deken bijzonder comfortabel en superzacht. Daarnaast beweeg je door het gewicht van de deken minder en slaap je rustiger, perfect voor een betere en diepere REM-slaapcyclus. Verkrijgbaar in afmeting 150 x 200 cm.

Inclusief hoes
Bij de deken wordt een bijpassende hoes geleverd voor een nóg zachter en cosy gevoel. Het nopjes patroon geeft deze hoes een uniek ontwerp. Ook verkrijgbaar zonder nopjes, kies dan voor Verzwaringsdeken Velvet.

Gebruik en onderhoud
De deken kun je wassen tot maximaal 40°C en is geschikt voor de droger.

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply