Shop met tot wel 70% korting tijdens de Solden!

2 : 11 : 13
48
Corona maatregelen

Meestgestelde vragen rondom het coronavirus

Bekijk hier de meestgestelde vragen met betrekking tot de maatregelen rondom het coronavirus. Beter Bed houdt de maatregelen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We zorgen dan ook voor de nodige maatregelen in onze winkels voor jou en onze slaapadviseurs. Daarnaast kun je natuurlijk ook 24/7 online bij ons terecht.

Vragen over bezorging:

Zeker! We bezorgen nog steeds al onze slaapkamerartikelen bij jou thuis. Vanwege de maatregelen die we door de drukte moeten treffen kan de levering van je bestelling iets langer op zich laten wachten. Je ontvangt van ons een SMS bericht met daarin het tijdvak van levering. Onze bezorgers nemen 10-30 minuten voor levering telefonisch contact met je op.

Let op! Er is tijdelijk geen bezorging in Duitsland mogelijk.

Onze bezorgers bellen bij je aan en zullen een stap naar achter doen. Je bent dan in de gelegenheid de deur te openen. Na opening vragen wij jou ook om een stap naar achter te doen. Op deze manier houden we voldoende afstand van elkaar.

Bezorgers die niet fit zijn worden niet op pad gestuurd.

Onze bezorgers bellen bij je aan en zullen een stap naar achter doen. Je bent dan in de gelegenheid de deur te openen. Na opening vragen wij jou ook om een stap naar achter te doen. Op deze manier houden we voldoende afstand van elkaar. Wij schudden momenteel geen handen.

Tijdelijk worden er geen bestellingen geleverd in Duitsland.

Vragen over winkelbezoek:

Onze winkels zijn geopend, dus je bent van harte welkom. Onze slaapadviseurs doen er dan ook alles aan om jou te voorzien van een goed advies. Een goede nachtrust is in deze tijd namelijk van groot belang. Daarnaast is het goed om juist nu van jouw slaapkamer een van de fijnste plekken in huis te maken, zodat je helemaal kunt opladen. Wil je toch liever een afspraak maken voor een persoonlijk beter slapen advies? Maak je afspraak voor een winkelbezoek hier

Je kunt 24/7 bij ons online bestellen. De meeste bedden, boxsprings en matrassen worden door onze eigen bezorgers bezorgd en gemonteerd. Houd er rekening mee dat artikelen die door PostNL en [email protected] worden geleverd tot de voordeur worden bezorgd.

Al onze slaapadviseurs dragen een mondkapje. Onze slaapadviseurs houden in de winkel een gepaste afstand van 1.5 meter. We schudden geen handen en reinigen hun handen regelmatig met desinfecterende middelen De showroom wordt intensief bijgehouden qua schoonmaak, denk daarbij aan de pinautomaten, deurklinken en ventilatiekanalen. Zodra onze slaapadviseurs minimale klachten hebben verzoeken wij ze om thuis te blijven.

We verzoeken je om bij het bezoeken van onze winkel ook een mondkapje te dragen. Dit doen we, omdat de gezondheid van onze medewerkers altijd voorop staat en we hiermee respect tonen naar de klant en de overheid. Ben je niet fit, dat wil zeggen hoesten, verkouden en/of koorts, dan willen je vragen om niet naar de winkels toe te komen, maar op een later moment de winkel te bezoeken.

Kom zoveel mogelijk alleen naar de winkel, maar maximaal met 2 personen uit hetzelfde huishouden. 

Vragen over online:

Je kunt 24/7 bij ons online bestellen. De meeste bedden, boxsprings en matrassen worden door onze eigen bezorgers bezorgd en gemonteerd. Houd er rekening mee dat artikelen die door PostNL en [email protected] geleverd worden tot de voordeur worden bezorgd.

Zeker! Ook onze klantenservice staat voor jou klaar. Zij zorgen ervoor dat je zowel via WhatsApp, chat en telefonisch het juiste advies krijgt!
Wij zijn te bereiken op maandag t/m vrijdag van 09.00 t/m 17.00 uur via WhatsApp, chat en telefonisch.

Onze winkels zijn geopend

Je bent van harte welkom. We voorzien je graag van advies.

Bezorging

Bezorgingen gaan gewoon door

Maar wel nét even anders dan normaal.

Webshop

De webwinkel is 24/7 open

Oók voor digitaal slaapadvies.

Is je vraag nog niet beantwoord?

Bekijk dan de algemene meestgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply