Onze webshop is geopend. De winkels zijn tijdelijk gesloten.

Black Friday Week! Nú 25% korting met code: BLACKFRIDAY

2 : 0 : 37
32
Corona maatregelen

Actuele informatie omtrent Coronavirus

Op deze pagina lees je alles over onze laatste maatregelen rondom het coronavirus. Over wat je kunt verwachten bij een winkelbezoek, een online bestelling of je bezorging bijvoorbeeld. Omdat het fijn is om goed op de hoogte te zijn. Zo zorgen we er samen voor dat iedereen op een veilige  manier kan winkelen voor een betere nachtrust.

Door de extra drukte bij ons, in de markt en bij onze toeleveranciers kan het zijn dat producten een langere levertijd dan gebruikelijk hebben. We doen er alles aan om dit zoveel mogelijk te voorkomen. Helaas hebben wij dit niet zelf in de hand, maar we vinden het wel belangrijk hier duidelijk over te communiceren. We hopen hiervoor op je begrip.

Hoe gaat Beter Bed om met corona?

Beter Bed houdt de maatregelen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We zorgen dan ook voor de nodige maatregelen in onze winkels voor jou en onze slaapadviseurs. Daarnaast kun je natuurlijk ook 24/7 online bij ons terecht.


In het kort:

Onze winkels zijn gesloten

Vanaf 2 november sluiten onze deuren voor 6 weken.

Bezorging

Bezorgingen gaan gewoon door

Maar wel nét even anders dan normaal.

Webshop

De webwinkel is 24/7 open

Oók voor digitaal slaapadvies.

De meestgestelde vragen:

Vragen over bezorging:

Zeker! We bezorgen nog steeds al onze slaapkamerartikelen bij jou thuis. Vanwege de maatregelen die we door de drukte moeten treffen kan de levering van je bestelling iets langer op zich laten wachten. Je ontvangt van ons een SMS bericht met daarin het tijdvak van levering. Onze bezorgers nemen 10-30 minuten voor levering telefonisch contact met je op. Let op! Er is tijdelijk geen bezorging in Duitsland mogelijk.
Onze bezorgers bellen bij je aan en zullen een stap naar achter doen. Je bent dan in de gelegenheid de deur te openen. Na opening vragen wij jou ook om een stap naar achter te doen. Op deze manier houden we voldoende afstand van elkaar.
Bezorgers die niet fit zijn worden niet op pad gestuurd. Onze bezorgers bellen bij je aan en zullen een stap naar achter doen. Je bent dan in de gelegenheid de deur te openen. Na opening vragen wij jou ook om een stap naar achter te doen. Op deze manier houden we voldoende afstand van elkaar. Wij schudden momenteel geen handen. Onze bezorgers zijn in het bezit van wegwerphandschoenen en desinfectie middelen. Hier zullen zij gebruik van maken.
Tijdelijk worden er geen bestellingen geleverd in Duitsland.

Vragen over winkelbezoek:

Ten gevolge van de beslissing die de Nationale Veiligheidsraad en de Belgische overheid genomen hebben op 31 oktober 2020 zijn onze Beter Bed winkels per maandag 2 november gesloten. Deze maatregelen zijn nodig om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
De winkels zijn in elk geval voor een periode van zes weken dicht. Beter Bed houdt de ontwikkelingen en de te nemen maatregelen nauwlettend in de gaten. Helaas weten wij nu nog niet wanneer we onze deuren weer voor je kunnen openen. We houden je up-to-date via deze pagina. Ondertussen kun je natuurlijk in onze webwinkel je bestelling blijven plaatsen.
Je kunt 24/7 bij ons online bestellen. De meeste bedden, boxsprings en matrassen worden door onze eigen bezorgers bezorgd en gemonteerd. Houd er rekening mee dat artikelen die door PostNL en [email protected] worden geleverd tot de voordeur worden bezorgd.

Vragen over online:

Je kunt 24/7 bij ons online bestellen. De meeste bedden, boxsprings en matrassen worden door onze eigen bezorgers bezorgd en gemonteerd. Houd er rekening mee dat artikelen die door PostNL en [email protected] geleverd worden tot de voordeur worden bezorgd.
Zeker! Ook onze klantenservice staat voor jou klaar. Zij zorgen ervoor dat je zowel via WhatsApp, chat en telefonisch het juiste advies krijgt! Wij zijn te bereiken op maandag t/m vrijdag van 09.00 t/m 17.00 uur via WhatsApp, chat en telefonisch.

Is je vraag nog niet beantwoord?

Bekijk dan de meestgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice.