Oude matras retour

Lever je oude matras in

Koop je een nieuwe matras bij Beter Bed? Dan kan je gebruikmaken van onze retourdienst. Hiermee kan je je oude matras aanbieden aan onze bezorgers. Wanneer je in de winkelwagen de optie kiest om je oude matras terug te sturen, dan krijg je van ons via de post een matraszak. Hierin kan je je oude matras verpakken. Plak de zak goed dicht met tape. Bij de levering van je nieuwe matras nemen wij het oude exemplaar direct mee. Zorg je ervoor dat de matraszak, indien mogelijk, netjes klaarstaat op de benedenverdieping?

 

Verantwoord recyclen

Het matras laten we door een gespecialiseerd bedrijf recyclen. Gemakkelijk voor jou én goed voor het milieu. Je kunt eenmalig gebruik maken van onze omruilgarantie. Het is voor ons helaas niet mogelijk om je bed en andere producten in te nemen.

De kosten voor deze service bedragen € 24,95 voor een eenpersoonsmatras en € 34,95 voor een tweepersoonsmatras.

Zo werkt het!


 

1. Nieuw matras

Je hebt een nieuw matras gekocht.

2. Kies voor matras retour

Geef aan dat je je oude matras wilt laten ophalen door Beter Bed. De kosten voor deze service bedragen € 24,95 voor een eenpersoonsmatras en € 34,95 voor een tweepersoonsmatras.

3. Ontvang een matraszak

Je krijgt van ons een matraszak waarinje je oude matras kunt verpakken.

4. Inpakken

Verpak je oude matras in deze zak. Vanuit hygiënisch standpunt vragen we jou om dit zelf te doen. Plak de matraszak daarna dicht met tape.

5. Zet je oude matras klaar

Zet op de leverdag je oude verpakte matras klaar op de benedenverdieping (indien mogelijk). Onze bezorgers kunnen hem dan snel en gemakkelijk meenemen. 

 

6. Recycling

Beter Bed zorgt voor de afvoer en het transport naar ons distributiecentrum. Beter Bed zorgt ervoor dat oude matrassen op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier gerecycleerd worden.