Waarom alles in één keer betalen?

Maak vandaag uw droom al waar...

Betalen zoals het u uitkomt met de Beter Bed betaalservice

Direct genieten van een betere nachtrust! U hebt een mooi bed of nieuwe slaapkamer gezien bij Beter Bed. Natuurlijk kunt u uw geld direct uitgeven, maar waarom zou u? U kunt uw bed ook bestellen, het slaapcomfort ervaren en achteraf betalen. Door de transparante voorwaarden en de vaste looptijd met een vast maandbedrag,weet u precies waar u aan toe bent.

Het gemak van de Beter Bed Betaalservice Met de Beter Bed Betaalservice betaalt u op de manier die bij u past. U profiteert meteen van een betere nachtrust en betaalt in maandelijkse termijnen. Hebt u nog niet genoeg gespaard voor uw droombed? Met de Beter Bed Betaalservice spreidt u uw uitgave en kiest u voor zekerheid.

Uw voordelen op een rij:

  • Vaste looptijd van 60 maanden
  • Vast laag maandbedrag en vaste rente
  • Extra aflossen mag altijd en kost u niets
  • In de winkel te regelen met de Beter Bed slaapadviseur
  • Na levering start u met betalen


Meer weten? Bekijk de meestgestelde vragen

Betaalservice aanvragen?

Uw deelname aan de Beter Bed Betaalservice regelt u direct in de winkel. Neem uw legitimatiebewijs en bankpas mee en onze slaapadviseur regelt uw aanvraag ter plekke.

Voor meer informatie neem contact op met onze Klantenservice via info@beterbed.nl of bel 0413 338 800, bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 22.00 uur, zaterdag en zondag van 10.00 tot 22.00.

Santander calculator

De Beter Bed Betaalservice is een niet-doorlopend goederenkrediet aanbod van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaard informatieblad in de winkel. Beter Bed treedt op als verbonden bemiddelaar van Santander. Santander en Beter Bed geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

Bereken hieronder of u in aanmerking komt voor deze betaalservice.