Over Beter Bed

Al ruim 30 jaar een expert in slapen

Beter Bed is begin jaren '80 opgericht met de opening van twee slaapspeciaalzaken. Onze succesvolle formule kenmerkt zich door een zeer uitgebreid assortiment, kwaliteitsproducten en verregaande service. Door de grootschalige inkoop voor de ruim 1000 winkels in Europa en het inkoopvoordeel dat we daardoor behalen, profiteert u altijd van scherpe prijzen. Deze beste prijs-kwaliteitgarantie is één van onze 7 Grote Garanties; 7 garanties waar elke klant van profiteert. Beter Bed is sinds 1996 beursgenoteerd en is dé marktleider in België en Nederland op het gebied van slaapkamers en aanverwante artikelen. 

Onze formule

In ruim tachtig winkels verspreid over heel Nederland kunt u kiezen uit een brede en actuele collectie van slaapkamermeubelen, matrassen, bedbodems en bedtextiel tegen concurrerende prijzen. Uiteraard in iedere denkbare stijl. Naast losse artikelen, vindt u in onze winkels ook de unieke package-deals: een complete slaapkamer (ombouw, bedbodems en matrassen) voor een speciale eenheidsprijs. In de winkels staan deskundige slaapadviseurs klaar om u te voorzien van een persoonlijk en uitgebreid advies.

Beter Bed is onderdeel van de beursgenoteerde Beter Bed Holding.
Voor meer informatie over Beter Bed Holding, kijk op www.beterbedholding.nl

Aangesloten bij Navem

Beter Bed kent gunstige garantievoorwaarden en is aangesloten bij Navem. Dit houdt in dat we verkoopvoorwaarden hanteren die u als consument extra goed beschermen. Dit vinden wij belangrijk, want Beter Bed staat voor tevreden klanten.

ekomi logo

Ruim 1000 klanten gingen je voor

9,6 / 10