De 7 Grote Garanties van Beter Bed

Het gaat erom dat jij als klant tevreden bent. Daar doen we bij Beter Bed alles aan! We geloven niet alleen in aantrekkelijke prijzen en uitstekende kwaliteit, ook zaken zoals de juiste service en onze unieke uitprobeergarantie maken Beter Bed net dat tikkeltje beter.

Onze zeven garanties geven jou de zekerheid die je zoekt. Zodat je met een gerust hart bij ons koopt én jarenlang plezier hebt van je aankoop. Want daar doen we het voor!

 

1. Minimaal 3 jaar productgarantie

Beter Bed overtreft de standaard EU garantie van standaard 2 jaar. Zo hebben onze Select matrassen en bedbodems 3 tot 5 jaar garantie. Op merkmatrassen zoals BEKA en M line geldt zelfs tot 10 jaar garantie.

Op producten uit het Basic programma, het Junior programma en op bed textielwaren, geldt de normale EU garantie.

 

2. Professionele bezorging en montage

Elke dag rijden 85 vrachtwagens van Beter Bed op de Nederlandse en Belgische wegen om onze klanten blij te maken met hun bestelde bed of boxspring. Onze monteurs zijn speciaal door Beter Bed opgeleid om je slaapkamerproducten op professionele wijze te monteren en zij nemen ook alle verpakkingsmaterialen weer mee terug. Opgeruimd staat netjes. "


3. 100 dagen uitprobeergarantie

Het gaat erom dat jij als klant tevreden bent; daar doen wij bij Beter Bed alles aan. Wij geloven niet alleen in aantrekkelijke prijzen en uitstekende kwaliteit. Ook zaken als de juiste service en onze unieke uitprobeergarantie maken Beter Bed net dat beetje beter.

Onze zeven garanties geven je de zekerheid die jij zoekt. Zodat je met een gerust hart bij ons koopt én jarenlang plezier hebt van je aankoop. Want daar doen we het voor!

4. 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Ben je niet tevreden over je aankoop? Beter Bed zet zich altijd in voor een passende oplossing. Vinden we die niet binnen 30 werkdagen? Dan krijg je bij aankopen vanaf € 250.- je geld terug.

 

5. Altijd de laagste prijs garantie

Omdat wij meer dan 1.000 winkels in Europa hebben, krijgen wij grote kortingen bij de bekende en minder bekende beddenfabrikanten. Hierdoor kunnen wij je een laagste-prijsgarantie geven. Zie jij hetzelfde of een kwalitatief evenwaardig product elders voor een lagere prijs? Dan passen wij onze prijs aan.

 

6. Meer dan 30 jaar vakmanschap en ervaring

De eerste Beter Bed winkels werden geopend in de jaren '80. We beschikken over een schat aan ervaring en expertise, die voortdurend wordt doorgegeven aan de nieuwe collega's. En daar profiteer jíj van.


7. Meer dan 95% van onze klanten is tevreden

Wij willen dat jij 100% tevreden bent. Daarom bellen we je na 4 weken altijd op, om te weten of je goed slaapt. En dat blijkt in meer dan 95% van de gevallen zo te zijn.

Beter Bed is aangesloten bij BeCommerce

Beter Bed heeft het kwaliteitslabel BeCommerce, hét Belgische keurmerk voor webshops. Alle bedrijven met dit keurmerk zijn uitgebreid gescand, waardoor je zeker weet dat je veilig online kunt bestellen met duidelijke leveringsvoorwaarden. Dit keurmerk garandeert dat Beter Bed de Algemene Voorwaarden en de gedragsregels van BeCommerce onderschrijft, en aan alle relevante wet- en regelgevingen voldoet.

Ga naar het BeCommerce Kwaliteitslabel >>