Koudschuim voor comfort en ventilatie

Waarom een matras van koudschuim?

Koudschuim of HR-schuim heeft goede ventilerende eigenschappen. Door de open structuur kan de lucht goed doorstromen en wordt vocht optimaal afgevoerd. Hoogwaardig koudschuim heeft een hoog ligcomfort en voelt koel aan. Zo ga je fris slapen en sta je fris weer op!

 

Blijvende veerkracht en geen kuilvorming

Koudschuim is een veerkrachtige schuimsoort die zich goed naar jouw lichaam vormt. Koudschuim veert goed mee zodat draaien in bed comfortabeler wordt. Het materiaal past zich aan het lichaam aan en veert ook snel weer terug. Er is geen sprake van kuilvorming en de matras is ook geschikt voor mensen met een hoog lichaamsgewicht.

           

Welk matras past bij jou?

Bij Beter Bed vind je niet alleen koudschuimmatrassen, maar ook polyether matrassen, pocketveermatrassen, latexmatrassen en visco- en traagschuimmatrassen. Elk materiaal heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en voordelen. Om te kijken welk type matras bij jou past, kan je onze handige matraswijzer gebruiken. Of kom eens proefliggen in een van de vele Beter Bed-winkels.

 

Jouw koudschuimmatras gratis thuisbezorgd

Matrassen van koudschuim zijn er in heel wat maten en prijsklassen. Ze zijn verkrijgbaar in een medium, soepele of stevige variant. Alle koudschuimmatrassen in onze collectie zijn geschikt voor elektrische bedbodems en worden gratis aan huis geleverd.

 

 

Bekijk alle koudschuimmatrassen

 

Bekijk meer informatie over andere matrastypen >>