Logeerbedden van Beter Bed: compact en comfortabel

Logés van de kinderen tijdens schoolvakanties of familie over de vloer tijdens de feestdagen? Gedaan met die aflatende luchtmatras die jouw gasten niks dan slapeloze nachten bezorgt.

Met de logeerbedden van Beter Bed hoef jij je geen zorgen meer te maken over een comfortabele slaapplek voor jouw gasten. Je vindt altijd een slimme, compacte oplossing.

Vaak dient de logeerkamer ook als opslagruimte voor andere spullen. Daarom is het handig als een logeerbed compact is.

Kies bijvoorbeeld voor een opklapbaar logeerbed op wieltjes of een onder- en bovenbed. Handig om extra ruimte te besparen.

 

De vele opties bij Beter Bed

Opklapbaar logeerbed op wieltjes

Je kunt dit bed gemakkelijk verplaatsen en opbergen. Zo heb je geen aparte logeerkamer en hobbyruimte nodig. Klap het bed op en je hebt een volledige kamer vrij.


Onder- en bovenbed
Dit is de perfecte combinatie voor meerdere gasten en bestaat uit 2 bedden. Het onderbed is in uitgeklapte stand even hoog als het bovenbed. Hierdoor heb je twee royale slaapplaatsen.

Logeerbed en poef in 1

Het handige ruimtebesparende bed Smart is ingeklapt (met hoes) te gebruiken als poef en uitgeklapt als logeerbed. Hier heb je zelfs geen aparte kamer voor nodig.


Of kies uit één van de handige zetelbedden uit de Beter Bed-collectie. Deze tover je in een handomdraai om tot een volwaardig logeerbed.

 

Minimaal 3 jaar garantie

We vinden het belangrijk dat je tevreden bent over jouw keuze. Daarom garanderen we minimaal 3 jaar productgarantie.

Beloven we ook:

  1. Niet goed? Geld terug
  2. Altijd de laagste prijs
  3. 95% klanttevredenheid

Ontdek onze 7 grote garanties

 

Kom een logeerbed proberen in jouw buurt

Ben je niet helemaal zeker welk logeerbed je precies wilt? Kom dan langs in een Beter Bed-winkel in jouw buurt. Onze slaapadviseurs helpen je op weg met vrijblijvend advies. Maak hier een afspraak.