2-persoonsmatrassen

Niets zo heerlijk als na een lange dag uitgeput maar voldaan in bed te ploffen. Nog beter: in het gezelschap van jouw partner.

Om net zo intens te kunnen genieten van de volgende dag, is een goede nachtrust essentieel. Voldoende beweging en gezonde voeding zijn belangrijk, maar minstens even cruciaal is de kwaliteit van jouw bed.

 

Wat bepaalt de kwaliteit van een bed?

Een goed bed bestaat uit een samenstelling van verschillende onderdelen op maat van jouw lichaam en slaapgewoonten. Want ieder mens is én slaapt anders. Dat moet zich dus ook vertalen naar jouw slaapsysteem.

Kom zeker eens langs in een van onze winkels voor gratis advies op maat.

Niet zeker welk formaten van 2-persoonsmatrassen er bestaan? Probeer onze online matraswijzer.

 

Binnen 48 uur gratis bezorgd

Een goede matras, daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk van genieten. Daarom engageren wij van Beter Bed ons om jouw nieuwe matras binnen de 48 uur gratis te leveren.

Ook mag je rekenen op:

  1. Niet goed? Geld terug
  2. Minimaal 3 jaar garantie
  3. Altijd de laagste prijs
  4. 95% klanttevredenheid

Ontdek onze 7 grote garanties

 

Gratis persoonlijk advies in jouw buurt

Maak je geen zorgen. Je bent niet de enige die geen idee heeft wat voor 2-persoonsmatras je nu juist nodig hebt. Net daarom hebben we bij Beter Bed een team slaapadviseurs. Deze specialisten stellen je aan de hand van jouw specifieke situatie de ideale 2-persoonsmatras voor. En dat zonder aankoopverplichting, want we garanderen je gratis en vrijblijvend advies.

Maak dus gerust een afspraak in een Beter Bed-winkel in jouw buurt.

 

Beter Bed open op zondag

Zondag. Lekker uitslapen. Heerlijk. Nog heerlijker op een comfortabele 2-persoonsmatras van Beter Bed! Sommige van onze winkels zijn open op zondag. Kom zeker eens langs!

 

Meer weten over 2-persoonsmatrassen?

Mail ons, contacteer ons via de Facebookpagina van Beter Bed (Gemiddelde reactietijd van 9 minuten), stuur ons een tweet of telefoneer via 014 48 08 40.