1-persoonsmatrassen

Er is weinig dat ons leven zo beïnvloedt als een goede nachtrust. Slaap goed en alles loopt van een leien dakje. Slaap slecht en je komt simpelweg niet op gang. Je werk verloopt moeizaam, er zijn sneller strubbelingen met collega’s, vrienden of partners.

Daarom is een goed bed belangrijk.

 

Maar wat is een goed bed?

Er zijn verschillende factoren die dat bepalen. Ieder mens is anders en ieder mens slaapt ook anders. Misschien slaap jij op je rug en woel je stevig. Of misschien ben je net geneigd om op je zij te draaien. Omdat er zoveel types slapers zijn, zijn er zoveel verschillende soorten bedden, boxsprings, matrassen, bedbodems en kussens. Bij Beter Bed vind je net wat je nodig hebt.

Ook 1-persoonsmatrassen zijn er in vele soorten en maten. Denk daarbij aan materialen als foam, gel, hr-schuim, koudschuim, latex, pocketveer, polyether en traagschuim.

Kom gerust langs in een van onze Beter Bed-winkels voor gratis advies op maat.

 

Eenpersoonsbed afmetingen

De afmetingen van 1-persoonsbedden gaan gewoonlijk van 60x120 tot 120x220. Filter bovenaan de ligmaat om al jouw mogelijkheden te bekijken of vraag raad via onze klantendienst.

Neem ook zeker eens een kijkje naar onze bedbodems voor onder jouw 1-persoonsmatras.

 

Binnen 48 uur bezorgd

Hoe sneller je op een goede matras kan slapen, hoe beter voor je gezondheid. Daarom leveren we jouw nieuwe matras binnen de 48 uur.

Ook garanderen we:

  1. Minimaal 3 jaar garantie
  2. Niet goed? Geld terug
  3. Altijd de laagste prijs
  4. 95% klanttevredenheid

Ontdek onze 7 grote garanties

 

Gratis persoonlijk advies in jouw buurt

Het is niet evident om zelf uit te zoeken wat nu precies de beste 1-persoonsmatras is voor jouw specifieke situatie. Geen nood, onze slaapadviseurs staan jou graag bij met gratis en vrijblijvend advies. Maak een afspraak in een winkel in jouw buurt en een van onze specialisten ontvangt je met een kopje koffie.

 

Probeer ook eens onze online matraswijzer.

Beter Bed open op zondag

Sommige van onze winkels zijn ook open op zondag. Kom zeker eens langs!

 

Meer weten over 1-persoonsmatrassen?

Stuur ons een mailtje, een berichtje op Facebookpagina van Beter Bed (antwoord gemiddeld binnen de 9 minuten) of Twitter of bel ons op 014 48 08 40.