Seniorenbedden 

Overdag ben je actief en bezig met van alles en nog wat. ’s Nachts wil je je lichaam optimaal laten herstellen van alle inspanningen, zodat je de volgende dag weer vol energie en zonder klachten opstaat. Zeker als je wat ouder wordt, vraagt een goede nachtrust om comfort en functionaliteit. Onze Comfort Collectie sluit hier perfect op aan. Alle seniorenbedden hebben de ideale in- en uitstaphoogte en zijn verkrijgbaar in een elektrisch verstelbare uitvoering met duidelijke afstandsbediening. Er zijn tal van accessoires en hulpmiddelen die het je nóg makkelijker maken. Je koopt een bed dat past bij je leven van nu én dat van de toekomst.

Een comfortabel seniorenbed

Een seniorenbed van Beter Bed zorgt er niet alleen voor dat je elke dag vol energie begint, het levert ook een bijdrage aan het gemak in jouw slaapkamer.

Een seniorenbed sluit aan bij jouw behoeften

Ben je op zoek naar een seniorenbed met een comfortabele instaphoogte? Wil je een slaapsysteem dat je gemakkelijk kan verstellen als je tv kijkt of een boek leest? Of vind je het belangrijk dat je het bed gemakkelijk kan verschonen of dat het deelbaar of verrijdbaar is?

Wat jouw noden ook zijn, Beter Bed heeft een uitgebreide collectie kwalitatieve seniorenbedden met een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Deze seniorenbedden zijn verkrijgbaar in een groot aantal breedte- en lengtematen.

De voordelen van een seniorenbed

 Extra hoge instap
 Eenvoudig opmaken 
 Elektrisch verstelbaar
 Gemakkelijk stofzuigen 
 Met uitstapverlichting 


Het gemak van een seniorenbed

Seniorenbedden hebben een comfortabele instaphoogte, waardoor je gemakkelijker in en uit bed kan stappen. Daarnaast zijn sommige bedden uitschuifbaar, zodat je het bed gemakkelijker kan verschonen en opmaken. In onze collectie vind je ook linnenkasten, nachtkastjes, commodes of ladenkasten die perfect bij onze seniorenbedden passen.