Laatste kans! Beter Slapen Deals + M line tot -50%

0 : 15 : 13
34

Damai

Trots van de Twentse textielindustrie

De overtrekken, spreien en kussens van Damai kenmerken zich door het gebruik van fijne stoffen, neutrale kleuren en mooie dessins. Door goede kwaliteit en nuchtere ontwerpen.

Bekijk de collectie
Damai bij Beter Bed

Meer over Damai

De overtrekken, spreien en kussens van Damai kenmerken zich door het gebruik van fijne stoffen, neutrale kleuren en mooie dessins. Door goede kwaliteit en nuchtere ontwerpen. De ontwerpers zijn er niet alleen zelf trots op, ze willen vooral dat je ze met veel plezier op bed legt! Naar de collecties beddengoed wordt telkens weer in heel Nederland, en tegenwoordig ook daarbuiten, vol verwachting uitgekeken.

Trots van de Twentse textielindustrie

Damai is de merknaam van de Arli Group, een Twents familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar bestaat. Damai heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een internationale marktspeler met o.a. een vestiging in Duitsland. De Arli Group adopteerde enige tijd geleden onder andere zusje Cinderella, welke voorheen bij de Ten Cate groep hoorde. De Twentse roots en no-nonsensementaliteit zitten in het merk Damai verweven. Haar missie is dan ook simpel: mooi beddengoed maken. En dat lukt prima, als je het ons vraagt.

Tijdloos chic

Damai vertegenwoordigt een bewezen karakter, stijlvolle details en luxueuze materialen. Gedurfd, uniek en voorstander van individualisme, dat is Damai. Het merk Met Damai creëer je een ruimte waar creativiteit tot leven komt en karakter uitstraalt: eerlijk, no-nonsense en puur.

Daarom Damai

  • De Damai collectie straalt een no-nonsensegevoel uit. Het merk laat zien dat er niet altijd geschreeuwd hoeft te worden om op te vallen.
  • Deze dekbedovertrekken, spreien en kussens geven warmte, stijl en body aan je slaapkamer.
  • De zachte stoffen, mooie structuren, prachtige kleuren en subtiele dessins maken de overtrekken, kussens en spreien uniek en tijdloos.

100% Nederlandse roots

  • Damai is de merknaam van de Arli Group, een 100% Nederlands bedrijf. De productie vindt geheel in eigen beheer plaats, waardoor ze de kwaliteit van de overtrekken en kussens goed kunnen controleren en garanderen.
  • Al het beddengoed wordt door Damai zelf ontwikkeld en volgens de strengste kwaliteitsnormen geproduceerd.
  • Het Twentse Damai loopt voorop als het gaat om design, afwerking en maatschappelijk verantwoord ondernemen.
  • Het merk Damai is, net als zusje Cinderella, toonaangevend in de beddengoedbranche en om deze voorsprong te behouden, blijven ze continu innoveren en investeren.

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.