Comfort Collectie

Gemak voor nu en later

Overdag ben je actief bezig. s Nachts wil je je spieren, gewrichten en hersenen goed laten ontspannen, zodat je de volgende ochtend weer energiek en zonder lichamelijke klachten opstaat. Zeker als je wat ouder wordt, vraagt een goede nachtrust om comfort en functionaliteit. Onze Comfort Collectie sluit hier perfect op aan.

Comfort collectie logo

Comfort Collectie

Zeker als je wat ouder wordt, vraagt een goede nachtrust om comfort en functionaliteit. Onze Comfort Collectie sluit hier perfect op aan. De juiste combinatie van materialen zorgt voor een aangename temperatuur, optimale vochtafvoer en een goede doorbloeding. Vaarwel klachten!

 

 

Gun jezelf extra comfort

Overdag ben je actief bezig. ’s Nachts wil je je spieren, gewrichten en hersenen goed laten ontspannen, zodat je de volgende ochtend weer energiek en zonder lichamelijke klachten opstaat. De comfortbedden hebben een ideale in- en uitstaphoogte en zijn verkrijgbaar in elektrisch verstelbare uitvoeringen met afstandsbediening. Er zijn tal van opties en accessoires die het je nog makkelijker maken, zoals deelbare bedden, in hoogte verstelbare bodems, bedverlichting en een handige uitstaphulp. Ook medische hulpmiddelen zoals een bedlift, bedtafel en bedladder behoren tot de mogelijkheden. Je koopt een bed dat past bij je leven van nu én dat van straks.

Bekijk alle boxsprings

Boxspring Emerald

Ledikanten uit de Comfort Collectie

In de Comfort Collectie vind je verschillende ledikanten. Van degelijke tweepersoonsbedden tot uitrijdbare ledikanten, die je naar eigen wens kunt combineren met bijmeubelen. Je kunt denken aan een nachtkastje en garderobekast, zodat je slaapkamer in één stijl een warm geheel vormt.


Uitrijdbare ledikanten

Dit uitrijdbare comfortledikant Bienne Tradi is bijzonder praktisch. Het tweepersoonsbed is gemakkelijk in tweeën te delen, zodat je bij het stofzuigen en opmaken geen last hebt van je rug. De hoge instap van zorgt ervoor dat je makkelijk in en uit bed stapt. Het ledikant is uit te breiden met nachtkasten en een kast en wordt geleverd exclusief bedbodems en matrassen.

Bekijk dit uitrijdbare ledikant

Kledingkast Bienne Tradi

 

Het gemak van een comfortbed

 • Een seniorenbed heeft een extra hoge instap, zodat je gemakkelijk in en uit bed stapt. Klussen als opmaken en stofzuigen zijn voortaan een eenvoudige en rugsparende bezigheid.
 • Bij een seniorenbed dat elektrisch verstelbaar is, kun je specifieke lichaamsdelen extra ondersteuning geven. Met opties als een bedlift en hoog-laag bodem verstel je zelfs de bodem in zijn geheel in hoogte. Hierdoor belast je je rug niet onnodig en voorkomt of verminder je lichamelijke klachten als rugpijn.
 • Veel van onze tweepersoons comfortbedden zijn deelbaar. Zo rol je de bedden makkelijk uit elkaar en kun je opmaken en stofzuigen zonder te bukken. Bovendien zijn de bedden ook los van elkaar te gebruiken als twee eenpersoonsbedden.
 • Een optie in onze Comfort Collectie is de uitstapverlichting, die aangaat als je in of uit bed stapt. Je maakt je partner niet onnodig wakker en vindt in het donker toch makkelijk de weg.
 • Naast deelbare bedden, uitstapverlichting en een in hoogte verstelbare bodem, zijn er tal van andere hulpmiddelen te krijgen bij je seniorenbed, zoals een uitstaphulp, bedladder, papegaai-arm en bedleestafel. Ideaal als je verpleging nodig hebt. Of alles graag zo lang mogelijk zelf doet!

Waarom kiezen voor een seniorenbed?

 • Je lichaam moet ’s nachts herstellen van alle inspanningen overdag. Zeker als je ouder wordt heeft het lichaam meer hersteltijd nodig en is een goed bed geen overbodige luxe.
 • Je wilt lichamelijke klachten voorkomen of verminderen. Met een seniorenbed uit onze Comfort Collectie spaar je je rug en verminderen klachten als onrustige benen en slapeloosheid.
 • Naarmate de jaren verstrijken, wordt comfort steeds belangrijker. Doordat een seniorenbed standaard een extra hoge instap heeft, hoef je niet te bukken bij het stofzuigen en opmaken. Ook het in- en uitstappen is makkelijker.
 • Onze seniorenbedden zijn gemaakt van kwalitatieve materialen en kunnen tegen een stootje. Een bed koop je immers niet voor een paar jaar, maar moet jarenlang meegaan.
 • Onze seniorenbedden zijn uit te breiden met tal van accessoires en hulpmiddelen. Of je nu fit en actief bent of veel tijd in bed moet doorbrengen: een comfortbed van Beter Bed past bij je leven van nu en dat van de toekomst.
 • Bij Beter Bed nemen we alle tijd voor je. We stellen een persoonlijk slaapprofiel op, komen desgewenst aan huis voor advies en komen je zelfs thuis ophalen als je geen vervoer hebt!

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.