Jubileum Deals, 25% korting op héél veel!

5 : 8 : 13
27

Stockholm Feeling


 

Dekbedovertrek Irven

1. Kenmerkend voor de collectie Stockholm Feeling is de combinatie van elementen en lijnen om een zachte Scandinavische look te creëeren.

Dekbedovertrek Manu

2. Met pasteltinten als lichtblauw, mint groen en zacht roze creëert u het Scandinavische gevoel in de slaapkamer.

Sierkussen Aura

3. Voor de ultieme Stockholm Feeling maakt u uw slaapkamer compleet met accessoires van KAAT Amsterdam die een perfecte match vormen met de producten uit deze story.

Beddinghouse dekbedovertrek Domingo
Beddinghouse dekbedovertrek Jill

Story Stockholm Feeling

Na de ochtendspits in huis zwaai ik mijn jongste uit. Muts op, sjaal om, schooltas achterop: daar gaat ze. Ik werp een blik op de klok. Kwart over acht. Iedereen is de deur uit, ik kan nog even relaxen voordat mijn vriendin voor de deur staat. Een heel weekend zonder kinderen naar Stockholm – heerlijk. Als ik terugloop van de gang naar de woonkamer, komt net de zon tevoorschijn en maakt via de grote ramen een mooi lichtval op het visgraat parket en de pastelkleurige bank in de hoek. Na het douchen trek ik mijn favoriete jeans en een antracietkleurig kasjmier vest aan, samen met mijn sneakers en leren jasje is dit de perfecte outfit voor een citytrip. 

Een citytrip met mijn beste vriendin is een traditie die wij elke jaar trouw nakomen. Eindeloos langs alle interieurwinkels struinen zonder op de kinderen te hoeven letten. Het doel voor deze trip naar Stockholm is, naast relaxen, het kopen van een nieuwe lamp voor boven de eettafel. Terwijl ik nippend aan mijn koffie wegdroom over wat ik allemaal wil kopen in Stockholm, gaat de bel. De citytrip kan beginnen! Als we na een korte vlucht aankomen in ons hotel midden het historisch centrum van de stad, komt net de zon tussen de wolken tevoorschijn. In de lobby zien we een mooie marmeren vloer en een brandende openhaard. We gooien onze koffers op de strak opgemaakte bedden en trekken de stad in.

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.