House Warming


 

Dekbedovertrek Joya

1. De House Warming story van Beddinghouse staat in het teken van warm thuiskomen. Dit ziet u terug in de kleuren, patronen en materialen van de dekbedovertrekken, sierkussens en spreien.

Dekbedovertrek Lima

2. Met kleuren als blauw, groen en geel creëert u het welkome gevoel in uw slaapkamer.

Sierkussen Lindau

3. Voor de ultieme House Warming feeling maakt u uw slaapkamer compleet met accessoires van KAAT Amsterdam die een perfecte match vormen met de producten uit deze story.

Story

Op het scherm van mijn telefoon zie ik een agenda item verschijnen ‘’House Warming Tim en Lauren’’. Na hun trouwen hebben mijn beste vrienden hun appartement de afgelopen drie maanden omgetoverd tot een waar paleis. Op de foto’s die Lauren mij doorstuurde zag ik dat hun interieur een mix is van design, minimalistisch en retro. Ik loop naar de keuken en zet de okergele hanglamp die ik voor hen gekocht heb op tafel. In de winkel waar ik deze lamp heb  gevonden verkochten zij de ideale bijpassende cadeauverpakkingen. Ik pak de lamp in, in een groenblauw kleurige box. Rond kwart voor negen loop ik naar de berging en pak ik mijn fiets. De ingepakte lamp zet ik in mijn fietsmand en ga op weg naar de House Warming. Als ik aankom bij het huis van Tim en Lauren staat de woonkamer al vol vrienden, familie en kennissen. Midden in de woonkamer staat een imposante trap.

De hoge muur naast de trap is geschilderd in dezelfde groenblauwe kleur als mijn cadeaubox. Aan de andere kant van de woonkamer staat de openhaard met daarachter een felgekleurd behang met bloemetjesmotief. Ik neem een moment om het prachtige huis in mij op te nemen als Lauren op mij af komt stormen en mij begroet met een dikke knuffel. Enthousiast pakt Lauren mijn cadeau uit: ‘YES! Voor die lamp weet ik de perfecte plek!’ Zegt ze. Als ik de volgende dag wakker wordt, zie ik dat Lauren een foto heeft doorgestuurd van Tim die de lamp ophangt. Tim en Lauren ten voeten uit. Met een lach op mijn gezicht en een tevreden gevoel draai ik mij nog even om in mijn warme bed.

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.