Matzzy

Ook superhelden moeten naar bed!

Bereid je voor op een supernachtrust!
Bekijk Matzzy

Matzzy matras

MatzzyMatzzy

Hét matras voor superhelden. Matzzy is te personaliseren en te configureren en sluit zo precies aan op jouw slaapwensen. Om jou te verzekeren van de beste nachtrust, past het matras zich aan jouw lengte, gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding aan. Slaap op matras Matzzy en je kunt de hele wereld aan!
 

Waarom koudschuim matras Matzzy?

Bereid je maar vast voor op een super nachtrust met matras Matzzy! Het matras heeft maar liefst drie superkrachten op ergonomisch, persoonlijk en revolutionair vlak. Zo kun jij genieten van het allerbeste ligcomfort. De instelbare zones (Matzzy tubes) zorgen voor een gezonde ondersteuning van alle delen van jouw lichaam. Het matras pas je eenvoudig aan je persoonlijke slaapwensen aan, zo vaak je wil.

 


De superkrachten van Matzzy

Ergonomisch

De instelbare zones zorgen voor een gezondere ondersteuning van jouw lichaam.

Persoonlijk

Met de configurator pas je je je matras naar eigen wens aan.

Revolutionair

De unieke technologie zorgt ervoor dat je Matzzy kunt blijven aanpassen.


 

Personaliseer jouw Matzzy met de Matzzy tubes

Dankzij het geavanceerde ontwerp van de matraskern kun je de vijf zones naar jouw wens harder of zachter maken. De tubes hebben verschillende stevigheden, waardoor jouw lichaam de juiste ondersteuning krijgt. Er zijn vijf stevigheidsniveaus en zo zijn er maar liefst meer dan 3000 combinaties mogelijk.

  1. Plaats het matras op je bedbodem en rol het uit

  2. Haal de set tubes uit de doos

  3. Gebruik de configurator en bepaal je slaapprofiel

  4. Rits de hoes open en personaliseer je matras met de stevigheidstubes op basis van je slaapprofiel

 

shop-nu.png


Meer over Matzzy

Matzzy past op iedere ondergrond

Matras Matzzy is geschikt voor alle bodems en is zelfs geschikt voor een boxspring waardoor je geen topmatras meer nodig hebt! Matras Matzzy past ook goed op een spiraal- of lattenbodem. 

Draaien of keren hoeft niet

Matzzy hoef je niet om te draaien of om te keren. Mocht je het matras toch willen omdraaien, zorg er dan voor dat je de configuratie opnieuw uitvoert en de tubes vervangt.

Even wennen aan Matzzy

Het kan zijn dat je even moet wennen aan je nieuwe matras. Slaap je na een periode van 3 tot 6 weken nog niet als een superheld, dan raden we je aan om de configurator nogmaals te raadplegen.