Beste Winkelketen, bedankt! Vier mee met  10% extra korting* Gebruik code Feest10

: :

Gripsholm

Voor een mooie look en feel

Textielproducten van hoogwaardige kwaliteit in een moderne en subtiele stijl.

Ga snel naar

Dekbedovertrekken
Sierkussens

Gripsholm dekbedovertrekken

GripsholmGripsholm

Met Gripsholm kom je helemaal in Scandinavische sferen. Hoogwaardige kwaliteit en materialen is waar het merk voor staat. De dekbedovertrekken en sierkussens van Gripsholm zorgen voor een uitnodigende en harmonieuze sfeer in huis. Match kussentjes met verschillende kleuren en structuren voor een persoonlijke stijl en creëer je eigen fijne plek.

 


 


 

Fijne dekbedovertrekken

De dekbedovertrekken van Gripsholm zijn gemaakt van fijne materialen zoals katoen-satijn. Deze stof is heerlijk zacht en glad, geschikt voor zowel warme zomerse nachten als voor de wat koudere nachten. Een dekbedovertrek van katoen-satijn geeft je slaapkamer een luxueuze uitstraling. 
Daarnaast vind je ook vintage designs terug in de collectie, waarmee je direct een stoere sfeer creëert.
 

Bekijk de collectie dekbedovertrekken >>

Hand getekende patronen

Wist je dat alle ontwerpen van Gripsholm door het merk zelf zijn gemaakt? De ontwerpers van Gripsholm creëeren subtiele hand getekende patronen. De meeste sierkussens zijn enkel gekleurd. Dat maakt mixen en matchen van verschillende kussentjes met de trends uit het seizoen héél gemakkelijk. Er is veel aandacht voor detail waarbij technieken als piping en bewerkte naden zorgen voor een hoogwaardige kwaliteit.

 

Bekijk de collectie sierkussens >>

Terugkerende kleurencombinatie

Het kleurenpalet is modern, Scandinavisch en uitnodigend. Blauwe tinten vormen de basis voor de collecties van Gripsholm, gecombineerd met grijs, beige en roze. Deze mix komt ieder seizoen terug in de ontwerpen en zorgen voor een moderne en harmonieuze sfeer.

Bekijk de collectie sierkussens >>