Een frisse start met vtwonen én Beter Bed

Het duurde eventjes, maar sinds 20 oktober vind je je favoriete verhuisprogramma ‘Een frisse start met vtwonen’ weer wekelijks terug op tv. Yes! Genoot jij ook al zo van de eerste afleveringen? Natuurlijk zijn ook wij dol op woonprogramma’s vol wooninspiratie en smulden we al volop van de afgelopen afleveringen.
We zijn dan ook su-per-blij dat we dit jaar zélf meedoen aan het programma! We helpen mee met de metamorfoses van twee slaapkamers. Te gek toch? We startten dit jaar in Oostende waar we de slaapkamer in het nieuwe appartement van Nathalie samen met vtwonen omtoverden tot een Provençaals paradijs! Het resultaat zag je 20 november op tv en… het was prachtig!
 

Provençaals wakker worden

Bewoonster Nathalie is een alleenstaande mama die maar één wens heeft voor haar nieuwe appartement aan de kust: een relaxte Provençaalse sfeer. Niet alleen de woonkamer in haar nieuwe stekje wordt onder handen genomen, ook de slaapkamer komt aan bod. Immers is voor haar als mama zijnde ook een goede nachtrust van groot belang. Nou, dáár wisten wij wel raad mee! Samen met de vaste stylisten Ozanne en Guillemine van vtwonen kozen we een heerlijk bed uit en wisten we de zonnige sfeer óók in de slaapkamer perfect neer te zetten.

Zonnige slaapkamer à la Provence

Rustige kleuren, authentieke elementen en subtiele verwijzingen naar de favoriete streek van Nathalie. De stylisten gingen in de slaapkamer voor een warme look die het gevoel van de ondergaande zon oproepen. Met een fijne mix van hout met zandtinten, geel en pastelkleuren waan je je in een heuse bed & breakfast in Zuid-Frankrijk.

 

Een gele boxspring MioDormio Rome

Een beetje gewaagd is het zeker, maar we kozen voor een gele boxspring MioDormio Rome. De boxspring past perfect in het totaalplaatje en maakt de slaapkamer nóg vrolijker! De boxsprings van MioDormio stel je helemaal naar eigen wens in stijl en ligcomfort samen. Zo ga je altijd voor jouw meest ideale droombed! Dat Nathalie heerlijk slaapt in haar nieuwe bed, kan niet missen!

De meegestoffeerde matrassen MioDormio Deluxe gecombineerd met het topmatras MioDormio Deluxe Latex zorgen voor een perfecte lichaamsondersteuning en een subliem ligcomfort. Naast het klassieke, licht gebogen hoofdbord, gingen we ook voor het afgeronde voetenbord, dat zorgt voor een romantische uitstraling. Het zachte beddengoed in verschillende zandtinten maakt het geheel helemaal af!
 

Beter Bed en vtwonen

Heb je de aflevering gemist? Kijk deze hier terug! Naast deze zonnige make-over bij Nathalie zie je ons dit seizoen nóg een keer terug! Houd Vitaya op de dinsdagavonden in de gaten en mis het niet! Nu al geïnspireerd en toe aan een Beter Bed? Neem een kijkje in een van onze winkels of vind jouw droombed online.

 

Shop de slaapkamerproducten uit deze aflevering: