Een frisse start met een nóg frissere slaapkamer!

Vanavond was het zover: je zag alweer de allerlaatste aflevering van het tv-programma ‘Een frisse start met vtwonen’ op Vitaya. Wij hielpen deze keer nogmaals mee met het verbouwen van de slaapkamer. Ook ditmaal was dit weer héél goed gelukt als je het ons vraagt! Paardenliefhebbers Carolien en Carlo verhuizen in deze aflevering van hun huurappartement in Ruiselede naar een ruimere en gezellige huurwoning (inclusief imposante master bedroom!) een paar straten verderop. Samen met de vt wonen stylisten Ozanne en Guillemine maakten we in hun nieuwe woning een super sfeervolle slaapkamer.

 

Tijd voor ultiem slaapcomfort

Carlo is vrachtwagenchauffeur en heeft zijn slaapuren hard nodig. In hun oude, versleten bed kwam hier maar weinig van terecht. Dat was dus al snel duidelijk, het oude bed mocht in geen geval mee verhuizen! Hoog tijd voor een goed bed dat Carolien en Carlo eindelijk weer van ultiem slaapcomfort kan voorzien. De woonstijl waar zij samen unaniem voor gaan is landelijk met industriële accenten. Een gave uitdaging, zeker voor de slaapkamer! Samen met de vtwonen stylisten Ozanne en Guillemine wisten wij hier wel raad mee! Het resultaat? Een echte droomslaapkamer!

Stijlvol landelijk met een vleugje industrieel

Denk je bij een landelijk interieur aan een oubollige sfeer dan zit je er goed naast! Een juiste mix van kleuren, materialen en meubels zorgt voor een stijlvolle, landelijke look. Eenvoud, rust en een goede dosis eigentijds design. De stylisten gingen voor aardkleuren in de basis aangevuld met natuurlijke materialen en originele details. De stoere, zwarte bedlampjes, het krukje en de gave stoel aan de make-uptafel zorgen voor de industriële touch en de perfecte balans tussen ruimtelijk en gezellig.

 

Boxspring Kårlsson Silkeborg Romantisk

Met boxspring Silkeborg Romantisk uit onze Kårlsson collectie maakten wij het landelijke, en industriële slaapkamerplaatje voor Carolien en Carlo helemaal compleet. Niet alleen dankzij zijn geraffineerde Scandinavische look, maar zeker ook door het heerlijke slaapcomfort dat deze boxspring levert.

 

De gestoffeerde pocketveermatrassen gecombineerd met het sublieme talalay latex topmatras bieden een verfijnde ondersteuning en zorgen voor uitgeslapen ochtenden. De twee elektrisch verstelbare boxen zorgen voor nog meer uitrustmomentjes in bed. Zo biedt het de mogelijk om heerlijk een boek vanuit bed te lezen of samen naar je favoriete serie te kijken. Zo is deze Kårlsson boxspring meer dan een bed alleen! Carlo kon dan ook niet wachten om ’s avonds in zijn nieuwe bed te kruipen! 

 

Ook toe aan een Beter Bed?

Heb jij de aflevering gemist of kijk je deze graag nog een keer? Je kijkt deze hier terug! We kunnen ons voorstellen dat je helemaal geïnspireerd bent om je eigen slaapkamer eens flink onder handen te nemen. Neem een kijkje in een van onze winkels of ontdek jouw  slaapkamerinspiratie online!